Reims - Monaco 29.9.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Monacon vahva alkukausi Reimsin vieraana?

Reims – Monaco, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 5,75 | 3,60 | 1,67 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, Monaco matkustaa Reimsin vieraaksi. Tänään pelataan Ranskan korkeimmalla sarjatasolla yhteensä kolme ottelua. Sarjataulukossa Reims on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Monaco on hienosti peräti toisena. Reimsillä on ollut tähän mennessä valtavia maalinteko-ongelmia, sillä kotijoukkue on saanut pallon vastustajan verkkoon vasta viisi kertaa. Monacolla tälläistä ongelmaa ei ole ollut, sillä maalinteossa Monaco on onnistunut peräti kolmetoista kertaa. Monacolla on kasassa Ranskan liigan toiseksi laadukkain materiaali heti PSG:n jälkeen, joten asia onkin niin, että homman täytyy vierasjoukkueella toimia heti näin alkukaudesta. Turhiin pistemenetyksiin ei ole varaa, sillä muuten kärjessä oleva PSG karkaa hyvinkin nopeasti.

Monaco voitti viime kierroksella kotonaan Bastian 3-0 maalein ja mikä parasta – edellisessä vierasottelussaan Monaco nappasi arvokkaan vieraspisteen PSG:tä vastaan 1-1 maalein. Monaco on jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan ja tästä vierasjoukkueen onkin hyvä jatkaa. Bastiaa vastaan Falcao, Monacon ykköstähti viimeisteli kaksi maalia, mutta sehän tuskin yllättää juurikaan ketään jalkapallofania. Mutta joka tapauksessa kuten jo todettu, turhiin pistemenetyksiin Monaco ei voi sortua. Mestaruus on varmasti vierasjoukkueella tavoitteena.

Reims on pelannut läpi kauden äärimmäisen vähämaalisia otteluita, mutta onhan se huolestuttavaa, että neljässä edellisessä ottelussa Reims on maalinteossa onnistunut vain kerran. Reimsin puolustus on toiminut erittäin hyvin, mutta tosissaan maalinteko ei ole toiminut. Vaikuttaisi siltä, että Monaco tulee jatkamaan kotijoukkueen maalinteko-ongelmia. Vierasvoitto on ehdottomasti järkevä valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas