Reims - Toulouse 18.10.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Reims sekä Toulouse vastakkain Ranskassa.

Reims – Toulouse, merkki X, kerroin 
Reims – Toulouse, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,63 | 3,10 | 2,85 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigassa pelataan kaksi ottelua heti maajoukkuetauon jälkeen, Reims saa vieraakseen Toulousen. Kierros tullaan pelaamaan kokonaisuudessa loppuun normaaliin tapaan viikonlopun aikana. Sarjataulukossa Reims on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Toulouse löytyy kolmea sijaa alempaa. Molemmat joukkueet ovat alkukaudella kärsineet valtavista maalinteko-ongelmista. Niin Reims kuin Toulousekin ovat viimeistelleet seitsemän maalia joukkuetta kohden. Se on yksinkertaisesti aivan liian vähän. Reims on pelannut tähän mennessä uskomattomasti peräti kuusi tasapeliä ja voittojahan Reims on pystynyt ottamaan vasta kaksi kertaa. 

Reims ei ole pystynyt kotonaan kääntämään tiukkoja otteluita edukseen, sillä Reims on kotonaan pelannut kolmesti jo tasan. Reimsin pitäisi ehdottomasti kerätä suurimman osan pisteistään, mutta valitettavasti alkukaudella homma ei ole ollut lainkaan näin. Reims ei ole kotonaan hävinnyt vielä kertaakaan, mutta tasapeleillä ei loppupeleissä pitkälle tulla pääsemään näinkin pitkän kauden aikana. Juuri ennen maajoukkuetaukoa Reims pelasi jälleen vaihteeksi kaksi tasapeliä Valenciennesiä sekä Monacoa vastaan.

Toulouse on viidestä edellisestä vierasottelustaan jäänyt kolmessa kokonaan ilman ainuttakaan maalia ja on vain kerran tehnyt yli yhden maalin. Toulouse on kotonaan ollut alkukaudella kohtalaisen vahva, mutta vieraissa maalinteko on ollut täysin mahdotonta. Toulouse voitti kylläkin viimeksi kotonaan tärkeässä ottelussa Nizzan 1-0 maalein, joten sentään Toulousella on voitto alla tähän otteluun. Lähtökohtaisesti maaleilla tuskin tässä kamppailussa juhlitaan.  

Veikkaussivut | Tuomas