Ricciardo ja Verstappen jättämässä Red Bullin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

F1 -talli Red Bull saattaa menettää pian molemmat kisakuskinsa. The Sun -sanomalehti arvioi, että Daniel Ricciardo ja Max Verstappen lähtevät Red Bullista, jos talli vaihtaa moottorin valmistajansa Renaultista Hondaan.

Red Bullin on ilmeisesti pakko keksiä itselleen uusi moottori, koska ranskalainen Renault ei ole allekirjoittanut uutta sopimusta tallin kanssa. Syy sopimuskatkoon on The Sunin mukaan se, että Renault on lopen kyllästynyt Red Bullin jatkuvaan arvosteluun. Sopimus jatkuu vielä ensi kauden, mutta jatkoa ei taida tulla.

Red Bull on pulassa ilman Renaultin moottoreita. Talli on aikaisemmin yrittänyt saada itselleen Mercedeksen ja Ferrarin moottoreita, mutta tämä sopimus ei ole koskaan onnistunut. Jäljellä jää Honda, ja sillä taas on nykyisellään kehno maine F1-mailmassa. McLaren lopetti oman yhteistyönsä Hondan kanssa kolmen kauden jälkeen, eikä ihme, sillä niin kehnossa jamassa perinteikäs McLaren on viime kausina ollut.

Ricciardo haluaa ajaa mestaruudesta

Daniel Ricciardon sopimus Red Bullin kanssa loppuun kauteen 2018, ja Ricciardo on jo sanonut, että hänen täytyy ajaa tallissa, jossa voi kisata maailmanmestaruudesta. Hondalla varustettu F1 -auto ei ole tällainen. Ricciardo on yhdistetty jo Mercedekseen ja Ferrariin.

”En halua jättää F1-kisoja ilman maailmanmestaruutta. Uskon edelleen, että kykenen siihen. Luulin, että meillä olisi mahdollisuudet tänä vuonna, mutta ei se olekaan mennyt niin. Olemme päässeet palkintopallille, mutta emme ole olleet mukana mestaruusjahdissa, joten minun kohdallani tämän pitäisi sitten tapahtua ensi vuonna Red Bullin kanssa. Minun täytyy tehdä valintoja, kun Red Bull -sopimukseni on lopussa. Se on ensimmäinen kerta urallani kun olen free agent”, Ricciardo kertoi tilanteestaan lehdille.

Verstappenillakin on sopimuksessaan pykälä, jonka avulla hän voi halutessaan jättää tallin. F1-maailmassa tapahtuu moottoripuolella The Sunin mukaan tänä syksynä muutakin. Renault on tietojen mukaan aikeissa pian vahvistaa yhteistyön McLarenin kanssa, ja Honda Toro Rosson kanssa. Käykö nyt niin, että parin vuoden päästä McLaren on jälleen yksi parhaista ja Red Bull valuu pohjasakkaan?

Alla olevassa videossa Red Bull -kaksikko pitää tietovisaa:

 

 

 

Parhaat talletusbonukset