VIDEO: Simo-Pekka Riikola ja Joose Antonen Lukkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Sinikeltaisiin siirtyy nuoruutta ja kokemusta.

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Simo-Pekka Riikolan SaiPasta ja Joose Antosen, joka edusti päätyneellä kaudella sekä JYPiä että Mestiksen JYP-Akatemiaa. Molemmat pelaavat raumalaisseuran vahvuudessa kaksi seuraa kautta. Heidän lisäkseen Lukko käyttää hyökkääjä Aaro Vidgrenin vuoden option.

24-vuotias Riikola on pelannut SM-liigaa myös KalPassa. Neljä viimeistä kautta hän on pelannut Lappeenrannassa.

– Lähden Raumalle odottavilla fiiliksillä. Lukko oli heti kiinnostunut ja päätös oli helppo, sillä siellä on kasassa erittäin hyvä joukkue, kuten Raumalla on perinteisesti aina ollut. Lukon paidassa saa taistella aina Liigan kärkikahinoissa, joten tämä on hieno haaste minulle, Riikola totesi.

Antonen pelasi päättyneellä kaudella JYPissä 13 ottelua. Mestiksessä hän on pelannut neljällä kaudella yhteensä 155 ottelua.

Katso videolta Riikolan ensimmäinen SM-liigan osuma:

 

Lukon kausi päättyi tällä kerralla puolivälieräsarjan häviämiseen Tapparaa vastaan.

SM-liigan finaalit jatkuvat tiistaina HIFK:n ja kirvesrintojen kolmannella kohtaamisella. Joukkueiden välinen ottelusarja on tasatilanteessa 1-1 ennen kolmatta välienselvittelyä.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Lukon tiedote

Lue myös:
VIDEO: Dallas Stars hyökkääjältä maali sääntökirjan rajamailta
VIDEO: Flyers-maalivahdilta Stanley Cup Playoffien onnettomin hörppy

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa