IL: Riku Kallioniemi SM-liigan toimitusjohtajaksi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SaiPa-pomoa viedään suuriin saappaisiin.

Jääkiekon SM-liiga etsii yhä uutta toimitusjohtajaa. SaiPassa viisi kautta kyseisissä hommissa ollut Riku Kallioniemi on Iltalehden mukaan vahvasti ehdolla sarjan uudeksi toimitusjohtajaksi.

SM-Liiga etsii uutta toimitusjohtajaa, koska edellinen henkilö Kimmo Rannisto sai potkut helmikuussa. Hän ei onnistunut tehtävässään.

Kallioniemen lisäksi tehtävään on ehdolla muitakin nimiä, kuten Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen. Tällä hetkellä SM-liigan toimitusjohtajan hommia hoitaa myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa. Myös hän on yksi toimitusjohtaksi pyrkivistä.

Kallioniemeltä ei toistaiseksi ole tullut tarkempaa tietoa siitä, että mitä hän aikoo tehdä siirryttyään sivuun SaiPasta.

– En kommentoi. Tämä ei ole myöntävä eikä kieltävä vastaus, Kallioniemi totesi lyhyesti.

SM-liigan viestintä- ja PR-päällikkö Antti Pärnänen on todennut, että tiukkaa aikataulua toimitusjohtajan haulle ei ole asetettu.

– Haku on päällä koko ajan. Tavoitetila on, että ennen lomia eli heinäkuuta asia voisi olla selvillä, mutta sekään ei ole varmaa, hän kertoi.

Kallioniemi vaikuttaisi siis tällä hetkellä itseasiassa hyvin vahvalta ehdokkaalta yhdessä Jokereiden Kohosen kanssa. Kallioniemi teki SaiPassa erinomaista työtä ja tällä hetkellä lappeenrantalaisseura onkin vakiinnuttanut paikkansa pudotuspelijoukkueena.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: Arto Laatikainen ja Antti Lehtonen Ilvekseen
VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa