VIDEO: Suomen maajoukkueen hyökkääjä siirtyy Skotlantiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 01/08/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien hyökkääjä siirtyy Skotlantiin.

Suomen jalkapallomaajoukkueessa pelaava hyökkääjä Riku Riski siirtyy Dundee Unitediin. Huuhkajien hyökkääjä siirtyy Skotlantiin norjalaisesta Rosenborgista loppukauden kestävällä lainasopimuksella.

Riski tulee pelaamaan Suomen maajoukkueen entisen päävalmentajan alaisuudessa, sillä Mixu Paatelainen toimii Dundee Unitedin päävalmentajana.

– Tunnen Mixun jo monen vuoden takaa ja olen työskennellyt hänen kanssaan sekä seura- että maajoukkueessa. Tämä on hieno haaste, ja odotan innolla Mixun alaisuuteen pääsemistä, 26-vuotias Riski kertoi Dundee Unitedin verkkosivuilla.

Dundee United on Skotlannin Valioliigassa viimeisenä ja voittanut viimeksi lokakuun lopussa.

– Joukkueen tilanne ei pelota minua. Tiedän, mitä meidän pitää tehdä, ja olen valmis antamaan itsestäni kaiken joka viikko.

Viime syksynä Riski kävi lainalla Ruotsissa IFK Göteborgin paidassa. Hän pääsee pelaamaan heti huomenna, kun Dundee United kohtaa Airdrien Skotlannin cupissa.

Perjantainakin jalkapalloa pelataan muun muuassa Ranskan Ligue 1:sessä, jossa yhteen iskevät PSG ja Bastia.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Dundee United tiedote

Lue myös:
VIDEO: Uuden Real Madrid managerin maagisimmat hetket
VUOTO: Messi voittaa vuoden 2015 Ballon d’Or

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa