Rinne leijonamaalille – Filppulaa vielä odotellaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jalosen karkkikaupan loppuunmyynti jatkuu kiivaana. Buffalo Sabresin ykköspakki Rasmus Ristolainen ei Jaloselle kelvannut, mutta muut NHL-avut lienevät pelaavassa kokoonpanossa. Viimeisin ja ehdottomasti kultatavoitteen kautta tärkein vahvistus joukkueelle on Nashville Predatorsin Pekka Rinne, joka johdatti Leijonat finaaliin viime vuoden kevyemmälläkin kokoonpanolla.

Nashville oli kisojen pelastaja myös Sveitsille, jonka kenties suurimmat tähdet puolustaja Roman Josi ja hyökkääjälupaus Kevin Fiala ovat lähdössä mukaan kisoihin.

Jalonen ilmoitti, että leijonat odottavat enää ensimmäisen pudotuspelikierroksen päättymistä. Käytännössä se tarkoittanee, että Leijonajohdolla on ollut kauden aikana alustavia keskusteluja Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppulan kanssa ja hänen mahdollista putoamistaan vielä odotellaan. Sarja on viime yön jälkeen 3-3 lukemissa, joten viimeinen peli ratkaisee.

Vastapuolella Detroit Red Wingsin organisaatiossa olisi kyllä Teemu Pulkkinen, joka voisi olla mielenkiintoinen lisä Leijoniin. Hänen rightin puolen pyssynsä toisi varsinkin ylivoimapeliin uutta ulottuvuutta. Pulkkinen tuskin kuitenkaan kuuluu Jalosen kaavailuihin.

 

Veikkaussivut | Kimmo