Ristolainen palaa Sabres-kokoonpanoon - Kriittinen merkkipaalu lähestyy! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Buffalo Sabres ilmoitti Twitter-tilillään, että suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen palaa joukkueen kokoonpanoon tiistain ottelussa New York Islandersia vastaan.

Nuori suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen palaa jälleen tositoimiin. Buffalo Sabres ilmoitti Twitter-tilillään, että ”RR55” on jälleen joukkueensa kokoonpanossa, kun Sabres kohtaa New York Islandersin tiistaina.

18-vuotias nuorukainen joutui seuraamaan maanantaisen Wild-kamppailun katsomosta, sillä kokenut sotaratsu Henrik Tallinder teki paluun joukkueen kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen. Sabres hävisi kotihallissaan käydyn ottelun lukemin 1-2.

Tiistain Islanders-vääntö on Ristolaiselle jo kauden seitsemäs NHL-ottelu. Yhdeksän kellotetun ottelun jälkeen Sabresin on viimeistään tehtävä ratkaisu nuorukaisen tulevaisuudesta. Kymmenes pelattu ottelu nimittäin merkkaa sitä, että Ristolaisen sopimus astuu voimaan.

Mikäli taas joukkue päättää lähettää puolustajan takaisin kotoiseen Liigaan, ei Ristolaisen ensimmäinen sopimusvuosi kulu lainkaan.

Ristolainen sai vastikää kehuja joukkueen päävalmentaja Ron Rolstonilta.

– Hän pelaa kovalla itseluottamuksella ja sijoittuu oikein. Hän liikuttaa kiekkoa hyvin. Kova laukaus, saneli Rolston.

– Mutta hän opettelee vielä peliä ja sen tempoon sopeutumista. Pelaaminen vastustajan parhaita pelaajia vastaan on suuri haaste, jatkoi Sabres-luotsi.

Rolstonilta kuitenkin löytyy selvästi luottoa vasta 18-vuotiaaseen Ristolaiseen.

– Kuten sanottua, hän on nuori pelaaja, joka on tehnyt vähäisellä kokemuksella hyvää työtä tässä liigassa.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut