Sabresin sairauslista kasvaa - Ristolaiselle tarjolla jättimäistä roolia! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/07/2014
Jaa tämä...

Buffalo Sabresin puolustus kärsii pahasta loukkaantumissumasta. Tämän myötä Rasmus Ristolainen pääsee kokeilemaan siipiään todella isossa roolissa.

Koko NHL:n jumbona majailevan Buffalo Sabresin kausi on ollut vaikeuksia täynnä. Monttuinen polku ei näytä hellittävän edes runkosarjan lopulla, sillä loukkaantumispeikko on päässyt pahasti joukkueen reppuselkään aivan kauden loppumetreillä.

Aiemmin tänään kerroimme, kuinka joukkueen ykköspakki Christian Ehrhoff sai kiekon päähänsä todella pahannäköisin seurauksin. Samassa ottelussa Flyersiä vastaan loukkaantui kuitenkin myös puolustaja Chad Ruhwedel, kun hän joutui Flyers-hyökkääjä Zac Rinaldon törkeän taklauksen uhriksi.

Rinaldon niitti napsahti suoraan Sabres-pakin päähän ja pelikeiltoa on varmasti luvassa. Buffalolauma vahvisti maanantaina, että Ruhwedel kärsii aivotärähdyksestä.

Katso Rinaldo törkyniitti tästä!

Kahden uuden loukkaantumisen myötä Sabres-puolustusta koetteleva sairauslista onkin jo viiden puolustajan mittainen. Ehrhoffin ja Ruhwedelin lisäksi erinäköisten vammojen takia on poissa myös Tyler Myers, Alexander Sulzer sekä Henrik Tallinder.

Loukkaantumissuma ei suinkaan vaivaa pelkkää Sabres-puolustusta vaan miesvajausta löytyy myös muilta pelipaikoilta. Niin ikään Flyers-ottelussa loukkaantunut maalivahti Nathan Lieuwen liittyi potilaslistalle kahden muun veskarin, Michal Neuvirthin ja Jhonas Enrothin seuraksi. Hyökkäysosastolta taas puuttuvat Chris Stewart, Drew Stafford, Marcus Foligno, Zenon Konopka sekä Torrey Mitchell.

Lukuisat loukkaantumiset ovatkin avanneet NHL-portit Rasmus Ristolaiselle, joka pelaa tällä hetkellä elämänsä kiekkoa. Viime yön ottelussa Flyersia vastaan junnupakki kellotti peliajakseen lähes 25 minuuttia, joka on suurin minuuttilukema nuorukaisen uralla tähän mennessä. Ja vaikka Sabres hävisi ottelun maalein 2-5, ei Ristolaisen tehotilasto painunut pakkasen puolelle.

Ristolainen on pelannut nyt viisi ottelua putkeen yli 20 minuutin jääajoilla.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut