Robert Helenius tarjoaa joululahjan nyrkkeilyn ystäville?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Suomalaiset nyrkkeilyn ystävät odottavat joulukuun 19. päivää kuin jouluaattoa. Tuolloin on tarjolla todella kovaa pakettia huippuottelun muodossa kun Robert Helenius haastaa hallitsevan Euroopan Mestarin kehässä.

Raskaansarjan ottelusta on toistaiseksi vielä vähän vedonlyöntikertoimia tarjolla, mutta niiden kertoimien mukaan mitkä ovat jo julkistettu, ovat mannaa kotiyleisölle. Helenius on niiden mukaan suosikki voittamaan ottelun ja esimerkiksi Unibetillä kertoimet ovat 1.57 – 23.00 – 2.38. Lisää kertoimia otteluun on varmasti tulossa vielä ennen ottelua, joten tsekkaa omalta vedonlyöntisivustoltasi parhaat tarjoukset kyseiseen otteluun.

Betsaa Helenius-Teper kamppailua Unibetillä täällä!

Teper ei ole kuitenkaan helposti voitettavissa, se on sanottava jo tässä vaiheessa. 196 senttinen kolossi on kerryttänyt painoa 115 kiloa ja iskut ovat todella painavia ja tehokkaita niin kuin tässä sarassa pitääkin olla. Ja kun ottelutilastot ovat 15-0, niin eipä tämä mies ole vielä tappiota päässyt maistamaan.

Näistä viidestätoista ottelusta voitto on tullut 10 kertaa tyrmäyksellä, joten Helenius on todella kovan paikan edessä. Näillä tiedoilla Unibetin kerroin 2.38 Teperille on melkoisen mainio tarjous, vaikka isänmaallisena suomalaisten tuleekin Heleniusta kannattaa ja voittoa toivoa. Pari vuotta Heleniuksella on mennyt kuitenkin enemmän ja vähemmän pipariksi ja varmasti ottelutuntuma on Teperillä parempi kuin Robertilla. Miten tämä kaikki vaikuttaa itse otteluun, Helenius ainakin puhisee olevansa jo täydessä kunnossa ja tehnyt vakuuttavaa jälkeä valmistavissa otteluissa.

Teper on puolustanut viimeksi mestaruutta 17.7.2015 Saksassa, jossa David Price tyrmättiin toisessa erässä. 14.3.2015 vastassa oli Ranskan Johann Duhaupas, jonka kanssa Teper otteli 12 erää, mutta voitti tuomariäänin ottelun. Jotain tämän miehen tasosta kertoo myös amatööritason ottelurekordi joka on 130-14-2.

Se on varmaa että Robert Helenius on uransa kovimman ja tärkeimmän ottelun edessä. Voitto tästä ja voidaan alkaa puhumaan jo maailmanmestaruusottelusta hallitsevalle Euroopan mestarille. Tappion tullen voi olla jo aika vaikea tehdä vielä yksi nousu maailman huipulle ja kohti unelmaa.

Katso matsia suoraan UNIBET-TV:stä

 
betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa