VIDEO: Everton antoi potkut Roberto Martinezille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Evertonin päävalmentaja on saanut odotetusti potkut.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Everton on antanut potkut päävalmentaja Roberto Martinezille, jonka alaisuudessa sinipaitojen kausi sujui vaatimattomasti. Everton ilmoitti päätöksestä myöhään torstaina.

Martinez valmensi Evertonia kolme vuotta. Lopulta seurajohdon mitta tuli täyteen heikon loppukauden takia. Edellisen kolmen kuukauden aikana sinipaidat ovat voittaneet Valioliigassa vain kaksi kamppailua.

Martinez olisi mahdollisesti voinut pelastaa työpaikkansa Englannin Liigacupissa, mutta sielläkin sinipaidat kokivat tappion semifinaalivaiheessa Manchester Unitedia vastaan. Valioliigassa Evertonilla ei ole ollut enään hetkeen mahdollisuuksia nousta merkittävästi ylöspäin.

Manchester Unitedin ja Evertonin ex-manageri David Moyesia huhuillaan sinipaitojen uudeksi päävalmentajaksi. Hänen lisäkseen Hollannin suurseura Ajaxin jättänyt Frank de Boer on noussut ehdokkaaksi.

– Frankia kiinnostaa Everton, mutta on joukkueen tehtävänä ottaa hänen yhteyttä. Minun mielestäni hän on oikea mies Evertonin päävalmentajaksi, de Boerin veli Ronald de Boer totesi Sky Sportsin haastattelussa.

 

Valioliigassa pelataan seuraavan kerran sunnuntaina ja tuolloin vuorossa on sarjan päätöskierros. Evertonin viimeisen kierroksen vastustajana toimii Norwich.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: La Ligan mestaruus kahden kauppa – Atletico Madrid romahti
VIDEO: Mats Hummelsin siirto Bayern Müncheniin varmistui

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa