Roddick - Russell | Tennis 21.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Onko Russellista yllättämään Roddickia?

Roddick – Russell (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 
Roddick – Russell (+4,5 peliä), merkki 1, kerroin

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Atlantan päivän kolmannessa ottelussa kohtaavat kaksi kotiyleisön suosikkia, kun vastaan asettuvat Andy Roddick sekä jollain ihmeen tavalla kaksi sekavaa ottelua voittanut Michael Russell. Jälkimmäisenä mainittu yhdysvaltalainen on turnauksessa edelleen mukana, vaikka jo ensimmäisellä kierroksella Russellilla oli suuria ongelmia Yhdysvaltojen Alex Kuznetsovia vastaan. Russell ei vakuuttanut silloin ollenkaan vaan keskittyi enemmän mailan viskomiseen ja kaikkeen muuhun, mutta ei tennikseen. Kuznetsov lopulta itse pilasi pelinsä.

Ei varmaan tarvitse korostaa, miten vastustajan taso tulee nyt nousemaan. Etelä-Afrikan Kevin Andersson kaatui vielä viime kierroksella, mutta vaikeaa siitä on lähteä tekemään sen suurempia johtopäätöksiä. Toki Russell keskittyi välillä itse pelaamiseenkin, mutta Roddick voitti selkeästi omassa ensimmäisessä ottelussaan Ranskan Nicolas Mahutin suoraan kahdessa erässä.

Russell on kaksi kertaa ”kuin vahingossa” päässyt seuraavalle kierrokselle, mutta tästä esteestä en henkilökohtaisesti sanottuna todellakaan usko Russellin selviävän. Roddick omaa erinomaisen syötön ja jo ihan sen turvin Roddick on suuri suosikki. Täytyy myös muistaa, että esimerkiksi Wimbledonin esiturnauksen Roddick voitti erinomaisesti pelaten. En ole ihan hirveästi väärässä, jos sanon, että Roddick on turnauksen voittajasuosikkeja.

Veikkaussivut | Tuomas