Roger Federer - Albert Ramos | Tennis Wimbledon Pitkävetovihje 25.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Federer kohtaa Ramosin.

Roger Federer – Albert Ramos, merkki alle 27,5 peliä, kerroin 

Roger Federer – Albert Ramos (+10,0 peliä), merkki 1, kerroin 

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Wimbledonin tennisturnausta, ensimmäinen pelipäivä. Sveitsin Roger Federer saa vastaansa Espanjan Albert Ramosin. Tasoero on aivan valtava Federerin eduksi. Federerille tämä on nyt loistava mahdollisuus vielä kerran menestyä ihan oikeasti Grand Slam -turnauksessa. Albert Ramos
tulee olemaan vain välipala sveitsiläiselle.

Federerin keskittyminen on vain Wimbledonissa sekä Olympialaisissa. Pian alkavat Olympialaisethan pelataan tenniksen osalta samalla alustalla kuin Wimbledonissa! Federer pelasi Hallessa hyvän turnauksen. Turnauksen loppuottelussa tosin Federer hävisi yllättäen Saksan Tommy Haasille. Muuten Federer ehti voittamaan mm. Milos Raonicin. Federerin tämän päivän vastustajalla on ensinnäkin vain yksi ottelu massakauden jälkeen pelattuna ja muutenkin pelattuja pelejä niukasti. Eastbournessa Ramos hävisi heti ensimmäisellä kierroksella. Federer antoi mielestäni aivan turhaan Roland Garrosilla kokonaisia eriä selkeästi heikompia vastaan, nyt halutaan varmasti hoitaa helposti ensimmäiset ottelut! Federer tulee ottamaan murskavoiton.

Veikkaussivut | Tuomas