VIDEO: Ranskan avoimille iso menetys - Roger Federer jää sivuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Sveitsiläistähti ei pysty osallistumaan kauden toiseen Grand Slam-turnaukseen.

Kaikkien aikojen yksi parhaimmista tennispelaajista Sveitsin Roger Federer on pelannut 65 Grand Slam-turnausta putkeen, mutta nyt siihen tulee katkos, sillä hän ei pysty osallistumaan Ranskan avoimiin, jotka käynnistyvät muutaman päivän kuluuttua. Federer on taistellut viime aikoina selkäongelmien kanssa.

– Harmikseni joudun ilmoittamaan, että olen päättänyt olla pelaamatta tämän vuoden Ranskan avoimissa, Federer kertoi eilen sosiaalisessa mediassa.

– Kuntoni on parantunut, mutten ole täysin pelikunnossa. Haluan välttää riskin loukkaantua uudestaan, joten palaan kisoihin vasta, kun olen täysin pelikunnossa. Tämä päätös pidentää varmasti peliuraani, hän jatkoi.

Federerillä on siis ollut alkukauden aikana selkävaivoja, mutta lisäksi hänellä on ollut ongelmia polvienkin kanssa. Edellisen kerran sveitsiläinen joutui viimeksi jättämään Grand Slam -turnauksen pelaamatta vuonna 1999.

Federerhän ei olisi ollut Roland Garrosilla enään suurimpia mestarisuosikkeja, sillä sveitsiläiselle hitaat olosuhteet eivät ole enään niitä, joissa realistista menestymistä olisi tiedossa. Federerin kauden tärkein yksittäinen turnaus pelataankin Wimbledonissa, sillä siellä häntä voidaan pitää vielä mestarisuosikkina.

 

ATP-tennistä pelattiin tänään Nizzassa ja Genevessä, jossa vuorossa olivat semifinaalikamppailut. Poikkeuksellisesti finaalit pelataan jo lauantaina, jolloin ATP-kisojen voittajille jää hieman lepoaikaa ennen kauden toisen suurtapahtuman käynnistymistä.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana ATP- ja WTA-turnausten otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tennisturnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Henri Kontiselle uran kahdeksas ATP-turnausvoitto
VIDEO: Grigor Dimitrovilta raju tunteenpurkaus ATP-kisan finaalissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa