AS Roma - Chievo 31.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Voitosta voittoon kulkeva AS Roma isännöi Italiassa veronalaisseuraa.

AS Roma – Chievo (+1), merkki 1, kerroin 
AS Roma – Chievo (+2), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,26 | 6,00 | 12,00 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, tällä viikolla ollaan Italian korkeimmalla sarjatasolla pelattu viikkokierros ja nyt se tulee päätökseensä. AS Roma isännöi illan ainoassa ottelussa vieraaksi saapuvaa Chievo Veronaa. Sarjataulukossa AS Roma on tälläkin hetkellä edelleen ensimmäisenä, kun taas Chievo Veronan kausi on ollut täysin päinvastainen. Chievo Verona on sarjataulukossa viimeisenä. Chievo Verona on viimeistellyt vasta seitsemän maalia, joten maalinteko on ollut vierasjoukkueelle lähes mahdotonta. Materiaaliltaan Chievo Verona on alempaa keskikastia, mutta ei sentään näin heikko. Kaiken kaikkiaan Chievo Verona on joka tapauksessa voittanut vasta yhden ottelun. Tappioita onkin tullut jo peräti seitsemän kappaletta.

AS Roma on yhdeksästä ottelusta voittanut yhdeksän 23-1 maalierolla! AS Roma on pelannut uskomattoman vahvaa alkukautta. Materiaaliltaan AS Roma ei ole suurimpia mestarisuosikeita, joten tavallaan on yllättävää se, että AS Roma ei ole vielä esimerkiksi ainuttakaan tasapeliäkään kokenut. Edellisellä kierroksellahan AS Roma oli lähellä pelata Udineseä vastaan maalittoman tasapelin, mutta niin vain roomalaisseura käänsi senkin ottelun lopussa edukseen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että AS Roma vain pystyy kääntämään tiukatkin ottelut edukseensa. Se on ehdottomasti erittäin vahvan joukkueen merkki ja AS Romassa täyttyvät nämä ehdot sen suhteen.

Chievo Verona on hävinnyt valtavasti otteluita maalin erolla, mutta se ei valitettavasti auta, sillä voittoja ei ole tullut. Materiaalissa Chievo Verona ei pysty taistelemaan AS Roman kanssa, joten sen suhteen AS Roma lähtee myös tähän otteluun suursuosikkina. AS Roma pääsee myös tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten kotijoukkueen tilanne on ehdottomasti äärimmäisen vahva. Myös Chievo Verona on siinä tilanteessa, että sairaslista on lähes tyhjä, mutta silti muut tulokset kuin AS Roman voitto olisivat ilman muuta yllätyksiä. Tasoituksellakin AS Roma nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas