AS Roma - Chievo 7.5.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2013
Jaa tämä...

Järkyttääkö Chievo kotijoukkueen faneja Romassa?

AS Roma – Chievo, merkki 2, kerroin 
AS Roma – Chievo (+1), merkki 2, kerroin 
AS Roma – Chievo (+2), merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,25 | 5,25 | 14,00 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät AS Roma sekä vieraaksi saapuva Chievo. Heti alkuun voidaan todeta se, että AS Roma on ollut tällä kaudella jälleen erittäin epätasainen. AS Roma lukeutuu materiaaliltaan jopa Serie A:n parhaimmistoon, mutta AS Roma on tälläkin kaudella menettänyt aivan liikaa pisteitä heikkoja joukkueita vastaan. Joka tapauksessa tällä hetkellä sarjataulukossa AS Roma on viidentenä, mutta matkaa esimerkiksi neljänteen sijaan on vain muutama piste. Lisäksi AS Romalla on vaarana se, että jos loppukausi sujuu surkeasti, joukkue tulee tippumaan jopa kaksi tai kolmekin sijaa sarjataulukossa alaspäin. Chievon sijoitus saattaa muuttua vielä selkeästi, joten joukkue varmasti haluaa loppukaudelta pisteitä! Samanlaista pistetarvetta Chievolla ei ole kuin AS Romalla, mutta pisteet varmasti maistuisivat tässäkin ottelussa.

Chievon puolustus on toiminut viime aikoina upeasti, sillä neljään edelliseen otteluun vain yksi maali Chievolle on onnistuttu tekemään! Chievo on tottunut pelaamaan erittäin vähämaalisia otteluita ja siitä ollaankin viime aikoina saatu hyvin esimerkkkiä. Chievon edellinen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin keskikastin Cagliaria vastaan. Sitä ennenhän Chievo hävisi niukasti Genoalle 0-1 numeroin.

Joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä ottelusta AS Roma on kyennyt voittamaan vain kaksi ja lähtökohdat lupailevatkin hyvin vähämaalista ottelua. AS Roma on kotonaan ottelussa selkeä suosikki, mutta tälläiset kertoimet on otettava ehdottomasti mukaan vetokupongille. AS Roma ei ole kuitenkaan missään vaiheessa vakuuttanut samalla tavalla kuin Italian liigan kärkijoukkueet Juventus tai Napoli.

Veikkaussivut | Tuomas