Roman Abramovichin näytelmä saa jälleen uuden pääroolin esittäjän

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Kuten kaikki maailman urheilumediat Veikkaussivut.com mukaan lukien kertoi eilen Englannin Valioliigassa katastrofaalisesti kautensa aloittaneen Chelsean erottaneen managerinsa Jose Mourinhon.

Brittimedia Bleacher Report UK muistuttikin potkujen jälkeen, että on todella Jose Mourinhomaista varastaa lehtiotsikot juuri sinä päivänä kun, Star Wars: The Force Awakens, suurin elokuvaspektaakkeli kolmeen kymmeneen vuoteen saa ensi-iltansa.  Mutta unohdetaan elokuva hetkeksi, ja keskitytään Chelsean omistajan venäläismiljardööri Roman Abramovichin käsikirjoittamaan eeppiseen saagaan ”Chelsean managerit”.

Roman Abramovich osti Chelsean, 12 vuotta sitten, vuonna 2003. Siitä lähtien managerit ovat vaihtuneet seurassa useammin kuin Petr Cechin kypärä. Muun muassa sellaiset nimet kuin Avram Grant, Louis Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink, Carlos Ancelotti, Andre Villas-Boas, Roberto di Matteo, ja Rafa Benitez ovat saaneet potkut oligarkki Abramovichin alaisuudessa. Farssi jatkuu jälleen tällä kaudella, kun näyttää siltä, että Chelsea on palkkaamassa Mourinhon tilalle vain väliaikaisen valmentajan, joka johtaisi joukkueen loppukauden lävitse. Jalkapalloileva maailma odottaakin nyt vesikielellä sitä, kuka on Abramovichin näytelmän seuraava iso nimi. Mies itse näyttää olevan silmin nähden onnellinen siitä, että pääsee jälleen shoppailemaan manageria:

Chelsea pelaa seuraavan kerran lauantaina. Tuolloin Lontoossa pelattavassa kamppailussa vierasjoukkueena toimii Sunderland.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Real Madrid ja Chelsea tekemässä vaihtokaupan?

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic ei edes yritä tehdä normaaleja maaleja

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa