VIDEO: Roman Eremenko antanut positiivisen dopingnäytteen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien avainpelaajan pelikiellon syy on selviämässä.

MTV Sport kertoo, että Suomen jalkapallojoukkueen avainpelaajien lukeutuva Roman Eremenko on jäänyt kiinni dopingista. Positiivinen näyte annettiin viime kuussa Mestarien liigan ottelun yhteydessä. Kyse on Bayer Leverkusen -ottelusta, jossa Eremenko mediatietojen mukaan testattiin. Eilen TsSKA Moskovan päävalmentaja joutui piinapenkkiin asiasta, mutta hän ei antanut lainkaan kommentteja.

Eremenkon B-näytettä ei MTV:n mukaan ole vielä tutkittu. Huuhkajien keskikenttäpelaajaa ei ole tavoitettu kommentoimaan tilannetta.

Luonnollisesti on selvää, että Eremenko ei ole tänään kokoonpanossa, kun Suomi kohtaa Kroatian. Hän on Uefan langettamassa 30 päivän pelikiellossa. Uefa tai TsSKA Moskova eivät ole toistaiseksi antaneet pelikiellon syistä julkisuuteen virallisia tietoja.

Jos Eremenkon dopingtieto pitää paikkansa, tapaus ei olisi TsSKA Moskovan tapauksessa ensimmäinen laatuaan. Aleksei Berezutski ja Sergei Ignashevits, antoivat positiivisen dopingnäytteen vuonna 2009. Molemmat olivat nauttineet kiellettyä ainetta sisältävää flunssalääkettä ja tuolloin he saivat toisaalta ainoastaan yhden pelin pelikiellon.

 

Eurooppalaiset huippusarjat ovat vielä hetken tauolla, mutta MM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina usean kamppailun voimin. Suomi pelaa siis Kroatiaa vastaan, ja Ratinassa käytävää ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan Yle Urheilun kautta.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Perparim Hetemaj jätti harjoitukset väliin – pelaaminen Kroatiaa vastaan epävarmaa
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa