VIDEO: Roman Eremenko väliaikaiseen pelikieltoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2016
Jaa tämä...

Suomen tärkeä keskikenttäpelaaja on toistaiseksi poissa kuvioista.

Suomen Palloliittoa ja A-maajoukkuetta informoitiin torstai-iltapäivänä, että Uefan kurinpitovaliokunta on määrännyt Roman Eremenkon väliaikaiseen, 30 päivän pelikieltoon. Toistaiseksi asiasta on annettu informaatiota hyvin vähän.

Eremenkon seurajoukkue TsSKA Moskova tulee tiedottamaan asiasta enemmän perjantaina. Se siis tarkoitti vielä eilen, että hän ei ollut enää Huuhkajien mukana MM-karsintaottelussa Islantia vastaan, eikä ole mukana myöskään sunnuntaina Kroatiaa vastaan.

Väliaikainen pelikielto on kova rangaistus, joten aivan pieneen rikkeeseen Eremenko tuskin on syyllistynyt, mutta tarkempi tieto saadaan vasta seurajoukkueen kautta. Palloliitto ei voi itse tässä vaiheessa kommentoida asiaa enempää.

Eremenko on valittu Palloliiton toimesta Vuoden jalkapalloilijaksi vuosina 2011 ja 2014. Urheilutoimittajain liitto valitsi Eremenkon Vuoden jalkapalloilijaksi vuosina 2011, 2014 ja 2015. Lisäksi Venäjän jalkapalloliitto valitsi Eremenkon Venäjän liigan Vuoden pelaajaksi kauden 2014–2015 päätteeksi. A-maajoukkueessa Eremenko debytoi 20-vuotiaana vuonna 2007.

 

Suomen MM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina, jolloin Tampereelle vastustajaksi saapuu Kroatia. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella murskavoiton Kosovosta lukemin 0-6, joten Huuhkajien vastus ei tule ainakaan eilisestä helpottumaan.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Palloliitto

Lue myös:
VIDEO: Toni Korkeakunnas jatkaa FC Lahden päävalmentajana
VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? – “Zlincester” taistelee kärkisijoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa