VIDEO: Ronald Koeman Evertonin päävalmentajaksi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/08/2016
Jaa tämä...

Hollantilaislegenda on siirtymässä sinipaitojen käskijäksi.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Everton on vaihtamassa päävalmentajaa ja BBC kertoo, että hollantilaisesta Ronald Koemanista on tulossa ensi kaudella sinipaitojen uusi käskijä.

BBC:n mukaan Everton ja Southampton, siis Koemanin edellinen seura, ovat sopineet hollantilaisen siirtymisestä liverpoolilaisseuraan viidellä miljoonalla punnalla. Se tekee euroissa reilut kuutisen miljoonaa.

Koemanilla on edelleen sopimustaan Southamptonin kanssa vuosi jäljellä, mutta siitä huolimatta luotettavan lähteen mukaan hollantilainen ei jatka ensi kaudella punavalkoisten penkin takana. Viime kaudellahan hän valmensi Southamptonin kuudenneksi.

Koemanin uudelle sopimukselle odotetaan virallista vahvistusta perjantaina.

 

Keskiviikkona jatkuu valmistautuminen EM-kisoja varten. Portugali pelaa mielenkiintoisessa kamppailussa Viroa vastaan ja lisäksi pitkin viikkoa käydään taisteluita Copa American puolella.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: BBC, Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
Lähde: Shefki Kuqi lähellä managerinpestiä Englantiin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa