VIDEO: World Cup -muistelmat: Velho nimeltä Ronaldinho ja täysin käsittämätön vaparimaali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2014
Jaa tämä...

Ronaldinho näytti vuonna 2002, miten voitto hoidetaan kotiin näyttävästi. 

Ronaldinho oli epäilemättä futismaailman kirkkain tähti 2000-luvun puolessa välissä. Tuolloin mies esitteli ääretöntä taitojaan FC Barcelonan väreissä ja ehti nöyryyttää muun muassa Chelseaa sekä arkkivihollista Real Madridia. Taiturin uskomattomat otteet eivät jääneet huomaamatta myöskään vastustajien kannattajilta, ja Ronaldinho saikin Real-faneilta ”standing ovationin” huikean El Clasico-esityksensä jälkeen.

Brassitähti teki World Cup debyyttinsä 2002 ja hän otti välittömästi paikkansa kivikovasta joukkueesta. Tuolloin Paris Saint Germainia edustanut peluri muodosti Rivaldon ja Ronaldon kanssa eittämättä kisojen kovimman hyökkäystrion.

Puolivälierissä Ronaldinho näyttikin sitten suuruutensa, kun Brasilia taisteli jatkopaikasta Englantia vastaan. Englanti johti ottelua avauspuoliajalla Michael Owenin viimeistelemällä osumalla, kunnes Ronaldinho päätti ottaa joukkueensa reppuselkään.

Taituri sai pallon keskialueella ensimmäisen puoliajan lisäajalla ja säntäsi samantien hyökkäykseen. Matkalla Dinho pyöritteli puolustaja Ashley Youngia kuin hyrrää ja tarjoili soolonsa lopuksi varman maalipaikan Rivaldolle. Pallo pömpeliin ja peli tasoittui 1-1:een.

Heti toisen puoliajan alkajaisiksi brassistara asettui antamaan vapaapotkua noin 30 metristä. Dinho huomasi että, Englannin veskari David Seaman kärkkyi keskitystä turhan innolla, joten velho päätti pistää pallon itse maaliin. Uskomaton vapaapotku liiteli aivan takayläkulmaan ja Seaman oli maalillaan voimaton.

2-1-lukemat jäivät lopulta myös lopputulokseksi ja Brasilia matkasi otteluparista välieriin. Joukkueen kisaurakka päättyikin lopulta maailmanmestaruuteen.

Katso Ronaldinhon uskomaton vaparimaali tästä!

Ja tsekkaa tästä Ronaldinhon parhaat palat kyseisestä ottelusta (syöttö 1-1-maaliin ajassa 2:43)

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut