VIDEO: Ronaldo Mestarien liigan maalitilaston kärkeen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Hurja vire

Cristiano Ronaldo oli hurjassa vireessä Mestarien liigassa, kun Real Madrid murskasi kotikentällään Shakhtar Donetskin 4-0. Portugalilainen iski ottelussa hattutempun ja jatkoi kovaa syysvirettään. Real-tähti nousi maalien johdosta yksin Mestarien liigan kaikkien aikojen maalintekijätilaston piikkipaikalle. Ronaldo on iskenyt 80 osumaa ja Lionel Messi 77.

Ronaldo iski kaikki maalinsa ottelun toisella puoliajalla. Mies siirsi joukkueensa pilkulta 2-0-johtoon 55. peliminuutilla. Tehokas pelimies pääsi astelemaan uudestaan pilkulle vain kahdeksan minuuttia edellisen osuman jälkeen. Tällä kertaa tuloksena oli 3-0-johtomaali. Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa 81. peliminuutilla päällään.

2 ottelussa 8 maalia

Ronaldo on tehnyt kahdessa viime ottelussaan peräti kahdeksan osumaa, sillä portugalilainen osui viime viikolla La Ligassa Espanyolin verkkoon peräti viisi kertaa. Maaleista kolme on syntynyt pilkulta, mutta se ei silti vähennä huikean suorituksen arvoa. Kovin moni pelaaja ei pysty tekemään samaa perässä, vaikka pääsisikin yhtä monta kertaa pilkulle. Tätä tahtia Real-tähdellä on edessään huima kausi. Nähtäväksi jää, millaisena Ronaldon hurja vire jatkuu.

Katso Ronaldon 5 Espanyolia vastaan  !

Peliyhtiö Unibet on tiiviisti mukana koko Mestarien liigan kauden ajan!

Lue myös:
VIDEO: US Open päättyi serbialaisjuhliin!
VIDEO: Naisten US Openille yllätysmestari!