Ronaldo pelaa ensi kaudella ManU-paidassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ronaldo takaisin Valioliigaan?

Siirtohuhut Real Madrid-tähti Cristiano Ronaldon ympärillä kiihtyvät entisestään. Daily Mirror-lehti nimittäin uutisoi, että portugalilainen olisi kiinnostunut pelaamaan ensi kaudella jälleen Manchester Unitedin väreissä. Useat tahot pitävät jo melko varmana sitä, että Ronaldo jättää Real Madridin ensi kesänä.

Ronaldo on liitetty viime aikoina myös erittäin vahvasti ranskalaisjätti PSG:hen, mutta Daily Mirror-lehden mukaan ManU on tällä hetkellä realistisempi vaihtoehto. Portugalilaisen uskotaan haluavan mielummin Valioliigaan kuin Ranskan futisliigaan. Asian tekee kuitenkin mutkikkaaksi raha. PSG on nimittäin valmis tarjoamaan Ronaldolle peräti 500 000 punnan viikkopalkkaa. Arvioiden mukaan ManU ei pystyisi tarjoamaan pelaajalle yhtä kovaa viikkopalkkaa kuin ranskalaisjoukkue.

Daily Mirror uutisoi, että ManU olisi virettelemässä Ronaldosta 60 miljoonan punnan tarjousta. Portugalilainen siirtyi aiemmin ManU:sta Real Madridiin 80 miljoonalla punnalla, joten luulisi, että La Liga-seura haluaisi miehestä hieman kovemman summan.

Jäämme innolla odottamaan, kuinka tilanne kehittyy. Ronaldon siirtokuvioista saadaan varmasti vielä monenlaista tietoa ennen kuin asiat varmistuvat.

Lue myös:

Messin siirtyminen Valioliigaan entistä lähempänä?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa