VIDEO: "Ronaldo tehnyt 400 maalia Real Madridille" - Oikea lukema kuitenkin 399

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 05/03/2017
Jaa tämä...

400 vai 399 maalia?

Real Madridin Cristiano Ronaldo masensi Atletico Madridin Mestarien liigassa iskemällä hattutempun rakkaan paikallisvastustajan verkkoon. Real otti tukevan otteen finaalipaikasta vakuuttavalla 3-0-voitolla. Atleticolla on kuitenkin vielä toisessa osaottelussa mahdollisuus koittaa kiriä isoa takamatkaa kiinni.

Ottelun jälkeen Real Madrid onnitteli Ronaldoa, sillä miehellä on nyt kasassa 400 maalia joukkueen paidassa. Vai onko sittenkään? Aiheesta on kiistelty kovaan ääneen, sillä virallisen laskun mukaan Ronaldo on tehnyt joukkueelleen ”vasta” 399 osumaa.

Kiista johtuu tilanteesta, joka nähtiin Real Madridin ja Real Sociedadin välisessä ottelussa vuonna 2010. Ronaldo ampui pallon maaliin vaparista, mutta peliväline kimposi lopulta vastustajan verkkoon Pepestä. Osuma merkattiinkin Pepelle, joten tilanteessa ei edes pitäisi olla mitään kiisteltävää. Real Madridin mielestä maali kuuluu silti Ronaldolle. Myös Pepe myönsi ottelun jälkeen, että maali kuuluu Ronaldolle. Näissä asioissa on silti syytä mennä virallisien tilastojen mukaan.

Näet tilanteen tästä:

 

Niin tai näin, on Ronaldon 399 maalia silti uskomaton suoritus, ja on vain ajan kysymys, milloin verkko heiluu seuraavan kerran portugalilaistaiturin ansiosta. 400 maalin rajapyykki tulee olemaan pelkkää paperia Ronaldon käsittelyssä, joten ei tästä aiheesta edes tarvitse kiistellä sen enempää.

Tänään pelataan jälleen Mestarien liigaa! Pystyykö Monaco yllättämään Juventuksen toisessa semifinaaliparissa? Mikäli tarvitset tukea betsivalintoihin, lue tästä Veikkaussivujen ennakko illan matsiin!

Laita loppukauden futisvedot Unibetille tästä!