Huhu: Ronaldo haluaa pois Real Madridista - "Hän on kyllästynyt"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Hurjat huhut kertovat, että Cristiano Ronaldo olisi valmis jättämään Real Madridin.

Cristiano Ronaldon ympärillä kieppuvat huhut ovat kiihtyneet uudelle tasolle. Nyt asiaan otti kantaa Realin entinen puheenjohtaja Ramon Calderon, jonka mielestä Ronaldo on kaikkea muuta kuin tyytyväinen madridilaisjoukkueen viimeaikaisiin pelaajakauppoihin.

– Minun käsitykseni mukaan hän on kyllästynyt nykyisen puheenjohtajan toimintatapoihin. Kun hän tuli Real Madridiin Arjen Robbenin kanssa, hän luuli, että Robbenista tulee hänelle hyvä kollega, mutta sitten hänet myytiin, Calderon kommentoi Talksportille.

– Kaksi vuotta sitten myytiin Gonzalo Higuain, eikä hän pitänyt siitä. Hänen mielestään Mesut Özilin myyminen viime vuonna oli virhe ja Xabi Alonson sekä Angel di Marian kauppaaminen tänä kesänä oli viimeinen pisara, Calderon jatkoi.

[ Veikkaussivujen vihjeosio tarjoaa tänään ilmaiset vihjeet Valioliigaan ja NFL:ään! Vilkaisun jälkeen voit betsata Veikkaushuoneella 10€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ronaldo on ehtinyt itsekin ottaa kantaa Realin pelaajahankintapolitiikkaan – tosin huomattavan maltillisin sanankääntein. Tämä on kuitenkin selvä viesti siitä, ettei tähtitaituri ole mielissään suurseuran toiminnasta.

Ronaldoa koskevat siirtohuhut ovatkin vieneet miestä kovaa tahtia takaisin Manchester Unitediin. ManU myi supertähtensä Realiin vuonna 2009 peräti 94 miljoonalla eurolla.

Siirtohuhuissa ovat pyörineet mukana myös Manchester City sekä Ranskan jättiseura PSG.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut