Kiinalaiset kosivat ManU-tähteä - haluaa mieluummin menestystä Valioliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Manchester Unitedin Wayne Rooney haluaa saavuttaa jalkapallokentillä mieluummin menestystä kuin rahaa.

Manchester Unitedin 30 – vuotias kultakimpale Wayne Rooney on tiedettävästi kieltäytynyt viime aikoina kahdesta todella suuresta tarjouksesta, jotka hänelle on lätkäisty kiinalaisten rahaseurojen toimesta. Erinäisten englantilaislehtien tietojen mukaan eräs Kiinan Superliigaan joukkueista olisi tarjonnut Rooneylle sopimusta aivan älyttömällä 500 000 punnan viikkopalkalla. Red Devils kapteeni oli kuitenkin sanonut ”ei kiitos.”

Rooneyn omien sanojen sekä hänen agenttinansa Paul Stretfordin mukaan Rooney on täysin sitoutunut tällä hetkellä voimassa olevaan sopimukseensa joka päättyy vuona 2018. Rooney pidättelee Manchesterissa erityisesti halu voittaa vielä isoja pokaaleja Old Traffordilla ennen sopimuksen päättymistä. Evertonista aikoinaan ManU-paitaan siirtynyt Rooney haluaa saada myös nimensä historiankirjoihin punapaitojen kaikkien aikojen parhaana maalintekijänä. Wäinö on tällä hetkellä vain viiden maalin päässä Sir Bobby Charltonin ennätyksestä 249 maalia 758 ottelussa.

Manchester United on uinut Sir Alex Fergusonin eläköitymisestä asti todella syvissä vesissä, ja joukkueen esitetyksi ovat olleet tällä kaudella koko seurahistorian huonoimmat. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Rooneyn olisi helpompi ottaa rahat ja paeta, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue myös:

FA Cup: Chelsea – Manchester City 21.2.2016 klo 18.00