Wayne Rooneya viedään Kiinaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 12/11/2015
Jaa tämä...

Rahakas tarjous Kiinasta

Daily Mail-lehti uutisoi, että Manchester United-hyökkääjä Wayne Rooney olisi saanut peräti 75 miljoonan punnan tarjouksen Kiinasta. Uutisessa ei mainittu vielä tarjouksen antanutta seuraa, mutta ehkä sekin selviää lähipäivien aikana.

Daily Mailin mukaan Kiinassa haluttaisiin tehdä 30-vuotiaan Rooneyn kanssa kolmen vuoden mittainen sopimus. Hyökkääjää ei olla hankkimassa ainoastaan pelillisistä syistä, sillä seurassa toivotaan, että Rooney olisi vetonaula myös markkinoinnin kannalta.

Rooneylla on takataskussaan vielä kolmen vuoden mittainen sopimus ManU:n kanssa, mutta voi olla, että mies siirtyy ennen sopimuksensa umpeutumista uusiin maisemiin. Ainakaan rahasta homma ei jää kiinni, mutta muuten Kiinan futisliiga ei ole ehkä se kaikkein houkuttelevin vaihtoehto pelaajalle, jolla on vielä – ainakin teorissa – hyviä pelivuosia jäljellä.

Viime aikoina moni entinen huippupelaaja on siirtynyt muun muassa Valioliigasta MLS-sarjaan, ja huhuissa tätä on pidetty myös Rooneyn kannalta yhtenä vahvimmista vaihtoehdoista tulevaisuudessa.

Nähtäväksi jää, mitä Rooneyn tulevaisuus tuo tullessaan. Ainakin vielä tällä hetkellä mies kantaa ManU-paitaa yllään. Luulisi, että pelaajalle riittäisi vielä ottajia myös muissa Valioliiga-joukkueissa, mikäli Rooney ei halua vielä siirtyä rahan perässä jäähdyttelemään muualle.

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa