RoPS - JJK 16.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Onko motivaatio sekä kotietu ratkaisevassa roolissa RoPSille?

RoPS – JJK, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,70 | 3,60 | 4,80 

 

 

Rovaniemellä yhteen iskevät RoPS sekä vieraaksi saapuva jyväskyläläinen JJK. Sarjataulukossa RoPS on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas JJK tulee jäämään varmuudella jalkapallon Veikkausliigan viimeiseksi. Moni asia viittaa ehdottomasti RoPSin voittoon, sillä RoPSilla on ottelussa merkittävä kotietu sekä kaikki motivaatiotekijät. RoPS on tosissaan tällä hetkellä kahdeksantena, mutta RoPSilla on kaikki mahdollisuudet edelleen monta sijaa ylöspäin. Itseasiassa tarkemmin sanottuna esimerkiksi viidentenä oleva IFK Mariehamn on vain kolme pistettä rovaniemeläisseuraa edellä. 

RoPS on kaudesta toiseen erinomainen kotijoukkue ja sitähän se on ollut myös tälläkin kaudella! Kolmetoista kotiottelua ovat RoPSille toistaiseksi tuottaneet kuusi voittoa, neljä tasapeliä sekä vain kolme tappiota. RoPSin suurin vahvuus on ehdottomasti ollut kotiotteluiden osalta puolustus, sillä täysin käsittämättömästi rovaniemeläisseura on päästänyt kotonaan vain kahdeksan maalia. Itseasiassa se on Veikkausliigassa vähiten kotijoukkueiden osalta yhdessä FC Hongan kanssa.

JJK on voittanut tähän mennessä yhden vierasottelun eikä JJK tule sitä todennäköisesti tekemään toisen kerran tässäkään kamppailussa. JJK:n puolustus on vuotanut niin hurjaan tahtiin vierasotteluissa, että tässä ottelussa on kaikki syyt lähteä pelaamaan RoPSin voittoa. Napataan ehdottomasti RoPS mukaan vetokupongille. Viimeksi pelattu tasapeli FC Hongan vieraana kertoo siitä, että RoPS on vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas