Veikkausliigan yllättäjäjoukkueelle tärkeä jatkosopimus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/02/2015
Jaa tämä...

Rovaniemeläisseura ja laitapuolustaja ovat tehneet jatkosopimuksen.

RoPS ja laitapuolustaja Juha Pirinen ovat tehneet jatkosopimuksen. Se tulee kattamaan seuraavat kaksi kautta.

Pirinen siirtyi Rovaniemelle täksi kaudeksi MyPasta.

– Tosi hyvä fiilis on tehdystä jatkosopimuksesta. Olen tykännyt joukkueesta ja seurasta kovasti, joten loppupeleissä sopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös, Pirinen kertoi seuran tiedotteessa.

Pirinen on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa 28 ottelua ja tehnyt niissä viisi maalia.

RoPS loistava paikka kehittymiseen

RoPSissa suureen rooliin kesän aikana noussut Pirinen näkee RoPSin loistavana paikkana kehittyä pelaajana edelleen.

– Tavoite on tietysti auttaa joukkuetta jatkossakin niin paljon kuin mahdollista, mutta kyllä haluan itsekin vielä kehittyä pelaajana ja näen RoPSin joukkueeksi, jossa sekin voi toteutua.

– Juha on ollut todella positiivinen yllätys meille, vaikka toki tiesimme millaisen miehen MyPasta joukkueeseen saamme. Hän tuo meidän joukkueeseemme sellaista positiivista äijämäisyyttä, joka sopii meidän pelitapaan hyvin, RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola sanoi.

Pirinen pelasi ensimmäisen kerran Valkeakosken Hakan edustusjoukkueessa vuonna 2008.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Pirisen setä Jukka Pirinen oli maajoukkuetason jalkapalloilija ja myös hänen isänsä Jouko Pirinen on pelannut aikoinaan pääsarjatasolla.

Mikäli RoPS venyy Suomen mestaruuteen, ennen kauden alkua rovaniemeläisten kärkipaikkaa veikanneet saavat rahansa takaisin kera valtavan kertoimen. Vedonlyöntiyhtiöt pitivät HJK:ta täysin omassa luokassaan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että helsinkiläisseuralla on täysi työ edetä edes kolmen parhaan joukkoon.

Jalkapallomaailmassa perjantai tarjoilee yhdet ottelut niin Saksan Bundesliigasta, Italian Serie A:sta kuin Ranskan liigastakin.

Viikonloppu on jalkapallon todellinen superviikonloppu. Tarjolla on useita huippuotteluita niin Englannin Valioliigasta kuin monesta muustakin sarjasta. Muutamana poimintana Arsenal kohtaa Manchester Unitedin, Atletico Madrid isännöi Real Madridia ja Bayern München saa vastaansa Dortmundin.

Peliyhtiö Unibet lähettää valtavasti jalkapallosarjoja ilmaiseksi live stream-palvelussaan. Pääset katsomaan otteluita ilmaiseksi, kunhan pelitililläsi on rahaa vähintään yksi sentti.

Lähde: RoPS

Lue myös:
Opas Mestarien liigan veikkaukseen!
VIDEO: Ronaldon uran 500:s maali!