VIDEO: UFC titteliottelussa shokkitulos – Rousey tyrmättiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Maailma kohtasi viikonloppuna isoja iskuja ihan muilla saroilla, mutta kenties se yllättävin tyrmäys urheilun puolella nähtiin Australian Melbournessa, missä hallitseva Ronda Rousey tyrmättiin. Ei tietenkään voida puhua saman kaliiberin asioista, mutta urheilumaailmaa ja UFC-piirejä tämä tyrmäys ravistelee kovasti.

Ronda Rousey lähti otteluun todella selkeänä suosikkina, mutta mitä pidemmälle ottelu etenisi, sen paremmat mahdollisuudet nyrkkeilyn entisellä maailmanmestarilla Holly Holmilla olisi. 

Ottelu alkoi jo punnituksessa… 

Jo ottelun punnituksessa nostettiin sykettä kun ottelun päätähdet intoutuivat käsirysyyn. Taisi Holm saada jo tuolloin pientä otetta Rondaan, tai näin sen voi ainakin nyt jälkikäteen nähdä. Ensimmäinen erä oli kokeneemmalta Holmilta erittäin hyvä ja sai osumia perille. Rousey sai tuta Holmin iskutehokkuuden ja sai pahan iskun kasvoihinsa Holmin vasemmasta nyrkistä ja kyynärpäästä.
Tästä klipistä voi jokainen vetää oman johtopäätöksensä….

..ja itse kamppailuun

Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa Holm sai ensin vasemman käden iskun ”perille” ja Rousey menettää samalla hieman tasapainoaan. Holm käyttää tämän hyväkseen ja potkaisee vasemmalla jalalla Rousey’a suoraan päähän. Rouseyn valot sammuu ja Holm ryntää vielä viimeistelemään voiton ennen tuomarin tuloa väliin. Brutaalin näköinen tilanne varsinkin kaikille Rouseyn faneille, mutta ansaittu voitto Holmille.

Katso tyrmäys tästä!

Toisessa odotetussa kahden naisen välisessä taistossa Joanna Jedrzejczyk ja Valerie Letourneau ottelivat täydet viisi erää, mutta voitto lopulta odotetusti ensin mainitulle hallitsevalle mestarille lukemin 49-46, 49-46 ja 50-45.

Rousey siirtymässä nyrkkeilijäksi?

Jälkikäteen voidaan miettiä mistä Rousey’n tappio johtui ja syitä on varmasti useita. Yksi iso syy on varmasti kaikki kehän ulkopuoliset asiat, onhan UFC:n tyrmäävin nainen kehässä ja kehän ulkopuolella ollut viimeisimmän ottelun jälkeen esillä ties minkä projektin kanssa ja keskittyminen ei taatusti ole ollut 100% luokkaa. 

Rousey on myös miettinyt siirtymistä nyrkkeilykehiin ja Suomen Eva Wahlström ehti tätä myös kommentoimaan Suomen mediassa. Rouseyn sarja olisi 61,2 kiloisissa, johon Wahlström on suunnitellut siirtyvänsä seuraavaksi hallitsevana 58,9 maailmanmestarina. Olisihan siinä melkoinen ottelu ja kertoimet olisivat tuossa Evan puolella.

Heleniuksen ja Klitschkon ottelut lähestyvät 

Lauantaina nähtiin myös Suomen Robert Helenius ja Saksan Timur Musafarovin ottelu. Kyseessä oli lähinnä näytösottelu ja ottelussa mentiin reippaassa tahdissa kaikki kahdeksan erää. Taisto toimi mainiona valmistautumisena joulukuussa oteltavaan EM-sarjan titteliotteluun Erkan Teperiä vastaan. Tuo ottelu nähdään 19.12. mutta sitä ennen nyrkkeilyfaneille on tarjolla mielenkiintoinen Wladimir Klitschko – Tyson Fury-ottelu josta vedonlyönti ja ennakkoasetelmien haku käy kuumana. 

Lyö vetoa Klitschko – Tyson kamppailusta  Unibetillä– siirry kehään täältä

Jälleen saatiin osoitus siitä, että kamppailu-urheilussa voi tapahtua ihan mitä tahansa. Yhdellä jopa onnekkaalla iskulla voi ottelu kääntyä. Tämä kannattaa muistaa myös seuraavalla kerralla kun lyöt vetoa otteluista. Holly Holm toi yllätyksen lisäksi vedonlyöjille upeita kertoimia, onnittelut kaikille jotka tämän tyrmäyksen haistoivat!

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa