VIDEO: Ruotsissakin uskotaan Suomen MM-kultaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Länsinaapurissa hehkutetaan Leijonien menestymistä.

Jääkiekon MM-kisoissa loppuotteluun edennyt Suomi saa yllättävää hehkutusta Ruotsista, sillä Tre Kronorin putoamisen jälkeen sinikeltaisten suunnalta kuului lähinnä vähätteleviä kommentteja, mutta nyt on eri ääni kellossa.

– Suomen mestaruutta ei pysäytä mikään, Expressin toimittaja Magnus Nyströmin otsikoi kolumninsa lehden verkkosivuilla.

– Voin ylpeydellä jakaa ensimmäistä kertaa Expressenin ampiaiset suomalaisjoukkueelle. Ja viisi ampiaista saa ehdottomasti Sebastian Aho. Ampiaisilla Nyström viittaa lehden omiin ”tähtiin.”

Nyström on paikan päällä Moskovassa, jossa hän on ehtinyt seuraamaan myös Suomen semifinaalikamppailun. Koluminsa perusteella hän on kovin innoissaan Leijonien alkuvuoden suurista maajoukkueonnistumisista.

– Olemme nähneet runsaasti jääkiekkoa kuluvalla kaudella, mutta kauden kohokohta voi olla suomalaisten juniorijoukkueet ja MM-kisajoukkue. Sitä emme odottaneet, mutta se on mahtavaa kokea, Nyström hehkutti.

– En näe, että mikään pystyy estämään Suomen etenemistä maailmanmestariksi, hän päätti.

Muistele videolta Suomen edellistä maailmanmestaruutta:

 

Sunnuntaina MM-jäillä pelataan ensin pronssiottelu, jossa kohtaavat eilen hävinneet osapuolet. Ilta huipentuu Leijonien taisteluun maailmanmestaruudesta. Kummatkin kamppailut on nähtävillä maksutta MTV3:sella.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tänään finaaliottelun jälkeen.

Lähteet: Aftonbladet, Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Ruotsissa kiehuu – päävalmentaja haukuttiin pystyyn!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa