Ruotsalaiskärki yhdistetty huhuissa Juventukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 07/07/2017
Jaa tämä...

Jalkapalloilijoiden superagenttina tunnettu Mino Raiola raapaisi tällä viikolla melkoiset kaupat, kun hänen suojattinsa Romelu Lukaku kirjoitti usein eri lähteiden mukaan nimensä Manchester Unitedin tarjoamaan sopimuspaperiin. Lukakun entinen seura Everton rikastuu kaupalla noin 75 miljoonaa euroa.

Nyt samainen agentti joka edustaa entistä ManU-peluria ja Romelu Lukukan korvaamaksi tulevaa Zlatan Ibrahimovicia on nähty Torinossa ja huhujen mukaan agentti keskustelee Ibran paluusta entiseen seuraansa Juventukseen. Ruotsalainen edusti Bianconeria vuosina 2004 – 2006 ennen kuin mies siirtyi Inter Milaniin Juventuksen ryvettyä sopupeliskandaalissa.

Mies on tällä hetkellä ilman sopimusta, kun Manchester näytti loistavan kauden pelanneelle kärjelle ovea, hänen loukkaannuttua vakavasti joulukuussa. Jose Mourinho ja kumppanit eivät jaksaneet odottaa maalitykin kuntoutumista, joten hän on vapaa siirtymään sinne, minne Mino Raiola hänet vie. Ehkäpä uusi osoite löytyy Torinosta, jossa hän paukutti kahdella kaudella 70 ottelussa 23 maalia. Tosin pelipaikan löytäminen Paulo Dybalan, Gonzalo Higuainen ja Mario Mandzukicin muodostoman kolmikon välistä on tällä hetkellä paha löytää.

Juventus on tällä hetkellä Seria A:ssa uskomattomassa mestaruusputkessa. Vanha Rouva on napannut mestaruuden nyt kuutena vuonna peräkkäin. Mikäli uskot ensi kaudella yllätykseen niin lyö nyt jo vetoa esimerkiksi Milanon seurojen puolesta Unibetin sivuilla!

Lue myös:

FLORIDAN SUOMALAISET KERÄÄVÄT KEHUJA – HETI NHL-JÄILLE?

SUOMALAISMAALIVAHTI JATKAA URAANSA PITTSBURGH PENGUINS PAIDASSA