Ruotsi - Englanti | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 15.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsi ja Englanti taistelevat tärkeistä pisteistä!

Ruotsi – Englanti, Vihje Englanti, kerroin 2,25 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Englannilla on allaan tasuri Ranskaa vastaan. Ruotsia ei voi pitää Ranskan tasoisena vastuksena ja Englanti lähtee hakemaan ”pakkovoittoa”, mikä vahvistaisi haaveita jatkopaikasta. Vain voitto kelpaa Englannille, jolla on kokonaisuudessaan vahvempi joukkue. Erityisesti joukkueen vahvuudet nousevat esiin heikompaa vastustajaa vastaan, jolloin pallonhallinta on itsellä.

Ruotsi pystyy ajoittain todella hyvään peliin, mutta toisinaan puolustus sortuu helppoihin virheisiin. Nimenomaan Englannin keskikenttä ja maalipaikkojen rakentelu Gerrardin johdolla on Ruotsia edellä. Tämänkaltaiset asiat ratkaisevat tasaisissa otteluissa. Englanti ja Ranska ovat edelleen lohkon jatkajasuosikit, vaikka kertoimet välillä muuta väittäisivätkin.

Veikkaussivut | fc1893


_______________________________________________________________________________


Ruotsi – Englanti Vihje: tasapeli, Kerroin 3.30 Unibet

Ruotsi – Englanti Vihje: Alle 2.5 maalia, Kerroin 1.74, Betsafe

 

Ruotsin kärsittyä tappion avausottelussaan Ukrainalle on sen saatava pisteitä Englannilta, mikäli mielii jatkoon. Englannin on helpompi lähteä otteluun, sillä joukkueella on jo piste takataskussa ja ottelu Ukrainaa vastaan edessä.

Wayne Rooney kärsii vielä pelikiellosta tässä ottelussa, mikä rokottaa auttamatta Englannin hyökkäyspeliä. Lisäksi valmentaja Roy Hodgsonin pelityyli lähtee aina puolustuksen kautta, joten yltiöpäistä hyökkäämistä tuskin nähdään. Vaikea sanoa etukäteen, kumpi ottelussa tulee palloa enemmän pitämään. Näin Englannin harjoitusottelun Norjaa vastaan ja jopa siinä he luovuttivat pallonhallinnan vastustajalle. Mikäli sama meno jatkuu, tulee ottelu olemaan tasaisempi kuin moni uskoo.

Näillä joukkueilla on etu, sillä pelin alkaessa molemmat tietävät aikasemman ottelun tuloksen. Tämä saattaa johtaa erityisesti Englannin joukkueen tyytymisen tasapeliin ottelun lopussa. Arvokisoissa joukkueet ovat kautta linjan pelanneet tasaisissa merkeissä ja en sulje mitään lopputulosta ulos laskuista.

Mielestäni Ruotsilla on kaikki mahdollisuudet vähintään pisteen ottamiseen, varsinkin ilman ykköstykkiään pelaavalta Englannilta. Toisen kierroksen otteluissa tasapelien todennäköisyys kasvaa, kun joukkueet haluavat pitää jatkohaaveet kasassa viimeisiin otteluihin lähdettäessä. Molempia tyydyttävää tasuria ja vähämaalista ottelua haen siis kupongille, tosin varovaisin panostuksin.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe