mm-karsinta ruotsi italia

Ruotsi - Italia futiskarsintojen kliimaksissa. Kumpi vie ensimmäisen pelin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 11/08/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Jalkapallon MM-2018 kisojen karsintojen loppuhuipennus on käsillä. Euroopasta on ratkomatta vielä neljä paikkaa ja kaksiosaisten otteluiden ensimmäiset osat pelataan nyt viikon loppupuolella. Yksi mielenkiintoisimmista pareista on Ruotsi – Italia, pari jonka molempien olisi jopa toivonut olevan kisoissa. Onko Italia liian paha Ruotsille vai yllättääkö länsinaapuri kaikki?

Ensimmäinen osaottelu pelataan siis Ruotsissa ja tässä ottelussa Ruotsilla on ne mahdollisuudet näyttää osaamistaan. Italia lähtee hakemaan ainakin sitä yhtä vierasmaalia, mutta jos Ruotsi onnistuu täydellisesti puolustuspelissä, se saa oivan yllätysmahdollisuuden toiseen peliin. 0-0 ja 1-1 kannattaa laittaa kupongille, ei varmaan 2-1 tulos ole sekään mahdoton. Italian kokoonpano on astetta tai kahta kovempi paperilla, mutta ei näitä ole ennenkään paperilla ratkottu. Perjantai-ilta, kotiottelu, Ruotsi voi tehdä ison tai vähän pienemmän yllätyksen.

Karsintojen ratkaisupelaaja? Todennäköisesti yksi niistä.

Ruotsi – Italia kokoonpanoja

Italia on siis suosikki voittamaan tämänkin ottelun, mutta ei se helpolla ole päässyt Ruotsia vastaan. Ykköstavoite olisi saada aikaan se vierasmaali, mutta se voi tarkoittaa jopa 1-1 tasuria tai pahimmassa tapauksessa jopa tappiota 2-1. Ratkaisut tässä pelissä tullaan joka tapauksessa näkemään vasta sitten toisessa osaottelussa, joka pelataan jo maanantaina 13.11.

Oletetut kokoonpanot tähän otteluun ovat:

Ruotsi:

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Forsberg, Larsson, Johansson, Claesson – Berg, Toivonen.

Italia:

Buffon – Spinazzola, Chiellini, Bonucci, Darmian – Insigne, Verratti, Rossi, Candreva – Belotti, Immobile

Ruotsi ei 10 viimeisestä pelaamistaan otteluista ole hävinnyt kuin kolme ja pelannut yhden tasan. Italia laittaa tilastoa vielä paremmaksi, sillä ei ole kuin yksi tappio ja kaksi tasapeliä. On mielenkiintoista nähdä lähteekö Italia hakemaan ratkaisua jo ensimmäisessä ottelussa vai pyrkiikö se vain varmistamaan mahdollisimman hyvät asetelmat kotimatsia ajatellen. Se vaatisi ainain yhtä vierasmaalia.

Saapas nähdä mitkä ovat Ruotsi-fanien mietteet tämän pelin jälkeen? Samansuuntaista?

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Newcastle - Arsenal 15.4.2018, kotijoukkue paremmassa kunnossa

Arsenal keskittyy Eurooppa-liigan voittamiseen, se on joukkueen paras mahdollisuus ensi kauden Mestareiden liigaan. Newcastle on ollut hyvä kotikentällä.

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.