Ruotsi - Itävalta 11.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Itävalta turhan reissun Ruotsiin?

Ruotsi – Itävalta, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,70 | 3,75 | 4,60 

 

 

Lohko C:n loppuratkaisut lähestyvät, Itävalta matkustaa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Ruotsin vieraaksi. Saksa johtaa tällä hetkellä lohkoa, mutta lohkon kakkospaikasta käydään edelleen kovaa taistelua. Kyseessä on jalkapallon MM-karsintojen yhdeksättä ottelukierrosta. Ruotsi on tällä hetkellä lohkossa toisena, mutta kolmantena oleva Itävalta on vain kolme pistettä Ruotsia perässä. Itävalta kohtaa lohkon päätöskierroksella Färsaaret ja siitä ottelustahan Itävalta tulee sadan prosentin varmuudella voiton nappaamaan. Ruotsihan kohtaa omassa ottelussaan tiistaina Saksan ja monikaan ei usko kyseisessä ottelussa olevan Ruotsilla mahdollisuuksia. Tämä ottelu on siis erittäin merkittävässä roolissa.

Ruotsi on pelannut tähän mennessä vain kolme ottelua kotonaan ja saalistanut niistä kaksi voittoa sekä yhden tasapelin. Kaiken kaikkiaan Ruotsi on ollut kotonaan erittäin hyvä, sillä Ruotsille ei olla tehty vielä kotiotteluissa maaliakaan. Edellisessä kotiottelussaan Ruotsi voitti Färsaaret vaivattomasti 2-0 numeroin. Ruotsille tilanne on siinä mielessä jännittävä, että tästä ottelusta Ruotsin on pakko napata pisteet. Todennäköisesti jos Ruotsi ei nyt onnistu voittamaan, kotijoukkue tulee jäämään kahden parhaan ulkopuolelle tämän lohkon osalta.

Itävalta ei ole voittanut vielä vieraissa otteluakaan, joten lähtökohtaisesti Ruotsille tarjotaan nyt erinomaista mahdollisuutta varmistaa lohkon kakkossija kotiyleisön edessä. Itävallan esitykset vieraissa ovat olleet niin vaisuja, että vaikeaa tulee olemaan Ruotsinkin vieraana. Vain kaksi tehtyä maalia kertoo hyvin siitä, että Itävallalla on vieraissa ollut suuria maalinteko-ongelmia. Napataan Ruotsi mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas