Ruotsi jatkaa voitokkaana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2012
Jaa tämä...

USA kompuroi, Kanada ja Ruotsi voittoihin puolivaloilla.

 

Jääkiekon MM-kisat jatkuivat maanantaina kolmella ottelulla.

Päivän avausottelussa Kanada luisteli helposti Ranskan yli, joka pelasi ilman kolmea tärkeää lenkkiään, maalivahti Cristobal Huetia, puolustaja Yohann Auvitua sekä Pierre-Edouard Bellemarea. Kanada ratkaisi ottelun jo avauserässä takomalla tauluun 4-1 lukemat. Lopulta viime aikoina paremmin Helsingin yöelämästä kuin jääkiekkoilusta tunnetut kanukit voittivat ottelun 7-2.

Globenin avausottelussa Tshekki oli vaikeuksissa Norjan kanssa. Ottelussa edettiin tasatahtia aina rangaistuslaukauksille, jossa ”takatukat” olivat lopulta parempia Ales Hemskyn ollessa ainoa onnistuja. Norja johti ottelua niin avauserässä kuin toisessakin mutta Tshekki tuli molemmissa tasoihin. Kolmannessa erässä oli Tshekin vuoro mennä johtoon mutta Norja tasoitti 3-3 lukemat taululle jotka kestivät loppuun asti.

Jos tuli Kanada tunnetuksi Helsingin yöelämästä, samaan kastiin lukeutuvat toiset P-Amerikkalaiset. Yhdysvallat saavat käydä vieläpä ”parilla” tuopposella ihan luvan kanssa. Tiedä sitten olivatko jenkit ottaneet sen pari, (ensimmäisen ja viimeisen) sillä avauserä Slovakiaa vastaan iltaottelussa oli todella tukkoista. Slovakia kampesi vaisut jenkit kumoon lopulta maalein 4-2.

Ruotsi surffaili Tanskan kumoon todella heikkotasoisessa ottelussa. Tanskalaiset olivat Globenissa pelkkiä pujottelukeppejä kun Ruotsi takoi nopeaan tahtiin tauluun 4-0. Tämän jälkeen ottelu ”lässähti” ja oli pelkkää pelailua. Tanska nousi Ruotsin lepsuilun vuoksi vielä viimeisessä erässä kahden maalin päähän mutta lopullinen kiri jäi lopulta puuttumaan, lopputulos 6-4 Tre Kronorille.

Eilisen ottelut:

Ranska – Kanada 2-7 (1-4, 1-1, 0-2)
Tshekki – Norja 4-3rl. (1-1, 1-1, 1-1, 0-0)
USA – Slovakia 2-4 (1-3, 1-0, 0-1)
Tanska – Ruotsi 4-6 (1-4, 1-2, 2-0)

Ottelut huomenna:

klo 16.15 Valko-Venäjä – Kazakstan
klo 17.15 Latvia – Italia
klo 20.15 Suomi – Sveitsi
klo 21.15 Venäjä – Saksa

Otteluohjelma ja sarjataulukot

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!