Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Venäjän kiekkosarja on laajenemassa jälleen.

Jääkiekon KHL-liiga on laajenemassa mahdollisesti jo ensi kaudella Ruotsiin. Ruotsalaismedia on pullistellut viime päivät huhuista, joiden mukaan länsinaapurin joukkue saattaa pelata KHL:ää jopa jo ensi kaudella.

Sport Expressenin kolumnisti Sanny Lindström on kertonut, että että Ruotsissa puuhataan arviolta noin 100 miljoonan kruunun palkkabudjetin joukkuetta. On jopa arvioitu, että se saattaisi olla Ruotsin ja Norjan yhteinen seura.

Lindström on kertonut myös uhista ja vaaroista, jotka voivat kaataa KHL-hankkeen. Ne perustuvat Jokereiden esimerkkiin ja etenkin siihen, että miten kovia tappioita helsinkiläiset ovat tehneet.

– Kun kävin Hartwall Arenalla, ihmiset puhuivat minulle alhaisista lipunhinnoista ja massiivisista ilmaislippukampanjoista, joilla on täytetty katsomoita, Lindström kertoi.

Lindström muistuttaa lisäksi myös, että ruotsalaispelaajat eivät innokkaasti lähde KHL:ään, vaan etenkin parhaat pelaajat suuntaavat nopeammin muihin ympyröihin.

– KHL ei ole kuuminta hottia ruotsalaispelaajien keskuudessa joukkueen rakentamista ajatellen. Parhaat lähtevät edelleen muualle.

Ruotsalaisessa jääkiekkoilussa on keskusteltu myös siitä mahdollisuudesta, että voisiko Jussi Salonojan perustama uusi seura pelata sinikeltaisten maassa.

KHL-kausi päättyi eilen illalla pelattuun finaalisarjan seitsemänteen kohtaamiseen, jossa Magnitogorsk oli parempi TsSKA Moskovan kotiyleisön edessä.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: Arto Laatikainen ja Antti Lehtonen Ilvekseen
VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa