VIDEO: Ruotsin jääkiekkojoukkueelle helpottava tieto - ykkösmaalivahti pelikunnossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 01/02/2016
Jaa tämä...

Sinikeltaisten avainpelaaja on lauantaina pelikunnossa.

Ruotsin nuorten jääkiekkomaajoukkueen avainpelaajiin lukeutuva maalivahti Linus Söderström pystyy kuin pystyykin pelaamaan puolivälierässä Slovakiaa vastaan.

Söderström osallistui normaalisti joukkueensa aamujäille ja pelaa Slovakiaa vastaan, mikäli valmennusjohto Rikard Grönborgin johdolla tulee peluuttamaan häntä. Ylirasituksesta kärsinyt maalivahti on mitä suuremmalla todennäköisyydellä torjuntavastuussa.

– Hän on valmis otteluun, kommentoi joukkueen lääkäri PA Bergsten Expressenille.

Söderströmin pelaaminen on Ruotsille todella suuri asia, sillä maalivahti on ollut MM-kisojen yksi parhaimmista pelaajista. Hyvänä esimerkkinä Söderström torjui yli 40 kertaa, kun USA kaatui vähämaalisessa huippuottelussa lukemin 1-0.

Ruotsi odottaa vielä yhden avainpelaajan terveystilanteen edistymistä, sillä avausottelussa Sveitsiä vastaan aivotärähdyksen saanut William Nylander ei ollut mukana sinikeltaisten aamujäillä. Superlupaus saattaa kuitenkin olla jo pelikunnossa kamppailussa Slovakiaa vastaan.

Nuorten MM-kisat jatkuvat tänään neljällä ottelulla. Sinivalkoisittain mielenkiintoisin kamppailu käydään, kun Kanada ja Suomi iskevät yhteen. Ottelu on nähtävissä Ylen kanavilla.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Expressen

Lue myös:
Video: Lehterä yllätti Niemen puikoista
NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa