VIDEO: Ruotsin MM-joukkueen ongelmat jatkuvat - epidemiaa pelätään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/12/2016
Jaa tämä...

Sinikeltaisten MM-turnaus on sujunut monien vastoinkäymisten kanssa.

Jääkiekon MM-kisoissa pelaavan Ruotsin ongelmat eivät ota loppuakseen. Ensin sinikeltaisten moni NHL-pelaaja antoi kieltävän vastauksen liittyä maansa joukkueeseen ja nyt Ruotsin lääkäri pelkää epidemiaa.

Puolustaja Magnus Nygren on tällä hetkellä vatsataudin kourissa ja eristetty joukkueesta. Myös apuvalmentaja Peter Popovic ja huoltaja Anders Weiderstål ovat saman ongelman kourissa.

– Emme tiedä mistä tämä johtuu, se voi olla ruuasta ja se on todennäköisintä. Olemme kaikki syöneet eri buffeita. Tiistaina olimme lähetystössä ja sitten olemme syöneet hotellilla. Sairastumiset tulivat keskiviikkona, joukkueen lääkäri Peter Ström totesi Expressenissä.

Lisäksi hyökkääjä Johan Sundström on vilustunut, joten hänenkään pelaaminen seuraavassa ottelussa ei ole varmaa.

– Nyt on kaksi päivää vapaata ja se on hyvä meille, huokasi päävalmentaja Pär Mårts Expressenille.

Ruotsi kohtaa lauantaina Norjan, joka taistelee vielä pääsystä neljän joukkoon. Viimeiset vastustajat ovat Sveitsi ja Venäjä.

Katso videolta Ruotsin edellisen ottelun parhaat palat:

 

MM-kisoissa pelataan tänään neljä ottelua. Suomen seuraava kamppailu on vuorossa vasta lauantaina, jolloin vastaan asettuu Ranska. Torstaina kaukalossa nähdään esimerkiksi Kanadan ja Venäjän kamppailut.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lähteet: Expressen, Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Kumpi on kovempi – Laine vai Matthews?
VIDEO: Venäjä saa kaivatut supertähdet MM-kisoihin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa