VIDEO: Ruotsissa kiehuu - päävalmentaja haukuttiin pystyyn!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsin urakka MM-kisoissa sai karun päätöksen.

Jääkiekon MM-kisoissa Ruotsin urakka tuli päätökseen, kun puolivälierissä Kanada oli parempi käsittämättömästi maalein 6-0. Samalla sinikeltaisten päävalmentaja Pär Mårtsin ura Ruotsin miesten jääkiekkomaajoukkueen peräsimessä tuli päätökseen.

Ruotsin TV4:n asiantuntija Niklas Wikegård haukkui Mårtsin täysin pystyyn ottelun jälkeen.

– Valmennus on löysää ja energia vaihtoaitiossa on huono. Mukana ei tullut pelaajia, jotka olisivat voineet auttaa Mårtsia näyttämään paremmalta. Tämä on Euro Hockey Tourin joukkue, Wikegård sanoi Aftonbladetin mukaan.

– Tämä on täysi fiasko. Tulimme surkealla joukkueella MM-kisoihin. Identiteettiä ei näkynyt koko turnauksen aikana, asiantuntija jatkoi.

Mårts oli luonnollisesti hyvin pettynyt Ruotsin surkeaan menestymiseen, mutta hän ei kuitenkaan lähtenyt latomaan samanlaista tekstiä Wikegårdin kanssa.

– Olen tehnyt kaiken mahdollisen ja olen tyytyväinen itseeni, Mårts sanoi TV4:lle.

Mårtsin saldokseen maajoukkueessa jäi MM-kulta, MM-hopea, MM-pronssi ja olympiahopea.

Ruotsin uusi päävalmentaja on Rikard Grönborg, jonka ensimmäinen turnaus on syksyllä pelattava World Cup. Hän on valmentanut Ruotsin alle parikymppisten maajoukkuetta neljän kauden ajan.

Katso videolta Ruotsin täydellinen nöyryyttäminen:

 

MM-kisoissa ottelut jatkuvat jälleen huomenna, kun vuorossa ovat molemmat semifinaalikamppailut. Alkuillan välienselvittelyssä Suomi kohtaa Venäjän ja puolestaan myöhäisillassa Kanada ja USA iskevät yhteen.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Suomea kiusannut unkarilaismaalivahti sai NHL-sopimuksen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa