Ruotsi - Ranska | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 19.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Riittääkö keltapaitojen motivaatio?

Ruotsi – Ranska, Vihje: Yli 2.5 maalia, Kerroin 1.91 WilliamHill

Ruotsi – Ranska, Vihje: Ruotsi, Kerroin 6.50 Betway

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Ruotsi on kisoista ulkona ja Ranska taistelee lohkovoitosta. Teoriassa tämän pitäisi olla selvä peli, mutta uskon Ruotsin syttyvän pelaamaan kunniasta heille merkityksettömässä ottelussa.

Ranska on pelannut kaikinpuolin hyvää jalkapalloa, joukkueesta näkee että pukukopissa on toistaiseksi hyvä henki päällä. Ranskan puolustus on toiminut kiitettävästi ja hyökkäyspelikin on hyvällä mallilla, uskonkin joukkueella olevan hyvät mahdollisuudet edetä ainakin välieriin, kuten jo ennen turnausta ennakoin.

Ruotsi kaatui Englannille taistellen saappaat jalassa, joukkue johti jo 2-1, mutta sai sinetin turnaukselleen viimehetken takaiskulla. Odotin etukäteen sen taistelevan lohkon kakkospaikasta, joten hienoinen yllätys allekirjoittaneelle on, että se on jo varmasti ulkona jatkopeleistä.

Ottelu tuskin tulee olemaan mitään puolustustaistelua, Ruotsi voi hyökätä paineettomasti ja uskonkin, että näemme viihdyttävän ottelun. Maaleitta tuskin jäädään – todennäköisesti molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Ranska tulee todennäköisesti ainakin näennäisesti hallitsemaan ottelua vahvemman keskikenttänsä turvin, mutta Ruotsi tulee saamaan omat mahdollisuutensa.

Kertoimia katsellessa passaan Ranskan voiton, 1.6 ja alle ei minulle ainakaa riitä. Sen sijaan otetaan peleihin yli 2.5 maalia jälleen, sillä myös Ranska tulee hakemaan maaleja aktiivisesti yrittäessään parantaa maalieroa ja Espanjan välttämistä puolivälierissä. Voittajaa haettaessa hyppäänkin Ruotsin kelkkaan, mutta vain pienellä panostuksella. Ranskan hakiessa voittoa Ruotsille tulee myös avautumaan maalipaikkoja, eikä sen voitto ole täysi mahdottomuus. Saatan toki jättää voittajan pelaamisen ja keskittyä vain maalimäärään, mutta tälle hetkellä 7 kerroin Ruotsille tuntuu liian houkuttelevalta ylikertoimelta.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe

 

_______________________________________________________________________________

 

Ruotsi – Ranska, Vihje: Ranska, kerroin 1,64 Betsafe

Ruotsi – Ranska, Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 1,91 Betfair

Ruotsi – Ranska, Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin, kerroin 1,89 Betsafe

 

Ranska on Karim Benzeman johdolla marssimassa kohti mitaleita. Ruotsin puolustus on ailahdellut, eikä se ole kyennyt pitämään nollaa pitkään aikaan. Kahdessa ottelussa sen verkkoon on tehty viisi maalia, Ranskan verkkoon pallo on laitettu vain kerran, Englannin toimesta. Ruotsi onkin ollut hyvin ailahtelevainen joukkue, joka on ajoittain saanut pelinsä rullaamaan Ibrahimovicin ja kumppaneiden maalien muodossa (1,5 maalia/ottelu) ja toisinaan taas sortunut turhiin virheisiin puolustuspäässä (2,5 päästettyä maalia/ottelu). Nyt Ruotsi voi pelata paineitta ja saattaa onnistuakin maalinteossa, mutta todennäköisesti jälleen harvemmin kuin vastustajansa. Ruotsi ei ole aivan valmis joukkue eikä tarpeeksi hyvä haastamaan Ranskan kaltaisia huippumaita.

Ranska on nostanut tasoaan turnauksen kuluessa. Englanti-tasurin jälkeen nähtiin kahden maalin voitto Ukrainasta. Aineksia oli vielä lisämaaleihinkin. Ranskalla on huimat 26 maalia kohti toimitettua maalintekoyritystä kahdessa ottelussa eli 13 ottelua kohden. Lohkovoitto ja sen myötä helpompi vastus jatkopeleissä (Espanjan välttäminen) ovat niin tärkeitä asioita, että uskon motivoituneen Ranskan kääntävän ottelun edukseen.

Veikkaussivut | fc1893