Ruotsi - Saksa 15.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viekö Saksa pisteet mennessään Ruotsista?

Ruotsi – Saksa, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 5,25 | 4,00 | 1,70 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Ruotsi sekä Saksa iskevät yhteen C-lohkon huippuottelussa. Tänään karsinnat pelataan kaiken kaikkiaan päätökseensä. Ruotsi tulee olemaan tässä lohkossa toisena, kun taas Saksa tulee nappaamaan vaivatta lohkon ykkössijan. Ruotsin sekä Saksan välillä on huima materiaaliero, vaikka Ruotsi on onnistunut keräämään karsinnoissa parikymmentä pistettä. Ruotsin maalinteko sekä oikeastaan koko hyökkäys on lähes täysin Zlatanin sekä Johan Elmanderin harteilla, kun taas Saksalla on heittää kentälle huippunimiä vaihdostakin. Saksan materiaali on Euroopan mittakaavassakin äärimmäisen leveää tasoa, joten varmasti Saksaa kiinnostaa päättää karsinnat mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Ruotsi voitti viime perjantaina äärimmäisen tärkeässä ottelussa Itävallan 2-1 maalein ja sehän tarkoitti sitä, että Ruotsi varmisti samalla lohkon kakkospaikan. Ruotsilla ei tässä ottelussa ole enään sen suurempaa panosta, sillä Itävaltahan ei voi Ruotsia enään ohittaa. Itävalta tulee voittamaan todennäköisesti oman päätösottelunsa, mutta valitettavasti se ei enään tule Itävaltaa pelastamaan. Joka tapauksessa Saksa on viimeistellyt näissä karsinnoissa yli kolmekymmentä maalia ja sitä voidaankin pitää huikeana suorituksena. Ruotsin puolustus on toiminut hyvin, mutta nyt Ruotsi joutuu pahimpaan mahdolliseen testiin. 

Saksa on ollut läpi karsintojen niin vakuuttava, että lähtökohtaisesti Saksa varmasti haluaa päättää karsinnat vierasvoittoon. Saksa lähti tähän lohkoon suursuosikkina ja Saksa onkin kestänyt kaikki paineet erinomaisesti. Ruotsi on voittanut paljon tiukkoja otteluita maalin tai kahden erolla, mutta nyt vastustajana Saksa on pahinta mahdollista laatua. Ruotsin kotietu tekee lähtökohdat mielenkiintoisiksi, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että ottelussa on vain yksi selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas