VIDEO: Ruotsi jätti Leijonat nollille Torontossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien tie World Cupissa jatkuu synkkänä.

Jääkiekon World Cupissa Suomen tie vaikeutui entisestään, kun Leijonat hävisivät Ruotsia vastaan Toronton illassa maalein 2-0. Suomen toiveet pudotuspelipaikasta sammuivat lähes kokonaan. Vaikka Leijonat hävisi ottelun, sinivalkoiset palauttivat silti kunniansa.

Ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja, mutta erä oli vauhdikas. Toisessa erässä maalinteossa onnistuttiin, kun Sami Vatasen kiekonmenetyksen jälkeen Daniel ja Henrik Sedin pääsivät pyörittämään peliä, ja maalilta löytyi Anton Strålman aivan vapaana.

Suomi aloitti viimeisen erän ylivoimalla ja huippupaikoille pääsy oli pienestä kiinni, mutta Ruotsin puolustus ja maalivahti Henrik Lundqvist kestivät pahimmat tilanteet. Leijonien ratkaisut olivat usein liian hätäisiä tai heikkoja.

Suomen paras paikka koko ottelussa tuli, kun Mikael Granlund ei pystynyt ohittamaan Lundqvistia maalinedustan avopaikasta, joka siunaantui Mikko Koivun vedon paluukiekosta. Osuman myötä Suomi olisi saanut takaa-ajon hyvään vauhtiin.

Suomen takaa-ajon onnistumista haittasi, kun Leo Komarov nappasi rangaistuksen viitisen minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Loui Eriksson laittoi vielä kiekon tyhjään maaliin paria sekuntia ennen loppua ja se ratkaisi pelin lopullisesti sinikeltaisten eduksi.

 

Suomen urakka World Cupissa jatkuu torstaina illalla, jolloin vastaan asettuu Venäjä. Leijonien tilanne jatkopaikan suhteen on vaikea, sillä se vaatisi muiden joukkueiden ristiipelaamista. Suomen peli alkaa kello 22.00. Kierroksen täydentää USA:n ja Tshekin ottelu.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Accuscore ei lupaile paljoa Suomelle – Leijonilla ohuet saumat voittoon
VIDEO: Ruotsille loistouutisia – Henrik Lundqvist jälleen pelikunnossa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa