Ruotsi - Sveitsi 3.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2013
Jaa tämä...

Järkyttääkö Sveitsi lohkoisäntää heti avausottelussa?

Ruotsi – Sveitsi, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,35 | 5,60 | 6,50 

Jääkiekon MM-turnauksen ensimmäistä pelipäivää, yksi odotetuimmista otteluista käydään ehdottomasti Ruotsin sekä Sveitsin välillä. Ruotsihan on turnauksen toinen isäntä, joten Ruotsin olisi nyt saatava erittäin hyvä turnaus käytyä läpi. Ruotsilla ei ole varaa kahteen surkeaan MM-turnaukseen, sillä kaikki muistavat varmasti viime vuoden tapahtumat! Ruotsi lähtee tähän turnauksen avausotteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta ottelusta on odotettavissa kaikkea muuta kuin helppo.

Juuri tämä turnaus on Ruotsille kenties tärkein hyvin pitkään aikaan, sillä kotiturnauksessa mitalipeleihin on nyt vihdoin päästävä! Viime vuoden turnauksessa Ruotsilla oli mukana hurja määrä NHL-tähtiä, esimerkiksi Henrik Zetterberg, Loui Eriksson sekä Nicklas Bäckström eivät esittelyjä kaipaa – mutta ei, Ruotsi ei saanut aikaan mitään.

Ruotsin koko joukkue on tasapainoisempi kuin vuosi sitten. NHL-pelaajiahan Ruotsilla ei ole missään tapauksessa samaa määrää kuin esimerkiksi viime vuoden MM-turnauksessa, mutta kuten jo viime vuonna näimme sen, että eivät NHL-pelaajat menestystä automaattisesti tuo millekään huippumaalle. Ruotsi on ehdottomasti Tukholman lohkon suosikeita etenemään helpohkosti jatkoon heti Kanadan sekä jälkeen.

Turnauksen avausottelut ovat aina erittäin vaikeita ja Sveitsi pystyy materiaalinsa puolesta pitämään ottelun vähämaalisena! Sveitsi ei tietenkään materiaaliltaan ole Ruotsin tasoa millään tavalla, mutta muutama asia tekee Sveitsistä erittäin vaarallisen. Ensimmäinen asia on se, että Sveitsi voitti harjoitusotteluissa Venäjän sekä Suomen. Toinen asia on puolestaan se, että Sveitsillä on tässäkin turnauksessa loistavat maalivahdit. On ehdottomasti aivan selvää, että Sveitsin peli ei tule kaatumaan maalivahtipeliin.

Ruotsi todennäköisesti ottelun tulee voittamaan, mutta maalijuhliin ei välttämättä ole kuitenkaan syytä uskoa! Kuten jo todettu, avausottelut turnauksessa kuin turnauksessa ovat mille tahansa joukkueelle hankalia. Ruotsi voittanee, mutta tuskin monenkaan maalin erolla.

Veikkaussivut | Tuomas