Ruotsi - Turkki 8.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2013
Jaa tämä...

Nappaako Ruotsi jo toisen voittonsa tässä turnauksessa?

Ruotsi – Turkki, merkki 1, kerroin 
Ruotsi (+7,5 pistettä) – Turkki, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,75 | 1,25 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Ruotsi haastaa iltaottelussa vastaan asettuvan Turkin. Tässä ottelussa tiedossa saattaa olla etenkin kertoimien puolesta yllätystulos. Tähän mennessä molemmat joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua. Ruotsilla on kolmesta ottelusta alla yksi voitto, kun taas Turkki on hävinnyt jokaisen ottelunsa. Materiaaliltaan Ruotsi on ehdottomasti Turkkia heikompi, mutta tänään Ruotsi nousee erinomaiseksi yllätyspeli-ideaksi.

Ruotsi voitti edellisellä kierroksella Venäjän, joten Ruotsin tilanne lohkossa ei missään ole mahdoton jopa jatkoonpääsyn suhteen! Ruotsi oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa aivan surkeassa vireessä, mutta tosissaan Venäjästä napattu voitto oli kieltämättä erinomainen suoritus. Otteluhan päättyi Ruotsin voittoon selkein 82-61 numeroin, joten Venäjä ei pystynyt yllättäen haastamaan ruotsalaisia oikeastaan edes täysin kunnollakaan.

Turkki on nolannut itsensä tässä turnauksessa täydellisesti, sillä laadukkaalla ryhmällä liikenteessä oleva Turkki ei ole toistaiseksi saanut vielä mitään aikaan! Italiaa sekä Kreikkaa vastaan Turkki oli täysin vastaantulija eikä Suomeakaan vastaan Turkki pystynyt voittoa nappaamaan. Turkin tilanne lohkossa on synkkä, kasassa on kolme pistettä, mutta joka tapauksessa vain kolme tappiota. Turkista on paljon huhuttu, että tänään joukkueen supertähdet eivät juurikaan pelaisi lainkaan. Esimerkiksi Ersan Ilyasova on ollut huhujen kohteena. Ruotsi saattaa tänään ehdottomasti jatkaa Turkin surkeaa urakkaa näissä EM-kilpailuissa.

Veikkaussivut | Tuomas