Myös Ruotsissa lytätään Marjamäen valmennus - "Suomi häviää USA:lle 4-2"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomella on edessään kova haaste

Leijonat hävisivät eilen alkusarjan viimeisessä pelissään Kanadalle 5-2-lukemin. Tappio tarkoitti sitä, että puolivälierässä Suomi saa vastaansa USA:n. Suomen otteet ovat olleet alkusarjassa aivan jotain muuta kuin vakuuttavia, joten USA lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina. Tämä tiedostetaan myös Ruotsissa, jossa Leijonien mahdollisuudet lytättiin jo täysin.

Aftonbladetin Mats Wennerholm antoi oman arvionsa tulevasta Suomi-USA -ottelusta, eikä se ole Leijona-faneille mukavaa luettavaa. Arvion mukaan Suomi on joka osa-alueella Yhdysvaltoja jäljessä. Huonoimman arvion sai – vähemmän yllättäen – Lauri Marjamäen valmennusjohto. Suomen valmennus sai huonoimman arvosanan jatkoon päässeiden maiden valmentajista.

– Lauri Marjamäen kauden alussa alkanutta työtä ei voi sanoa muuksi kuin pettymykseksi. Kolme perättäistä häviötä World cupissa ja pelitapa, joka ei ole tuonut menestystä, ja josta kukaan ei tykkää, Wennerholm totesi tylysti.

Jutussa ennustetaan, että Suomen turnaus päättyy 4-2-tappioon. Wennerholm mainitsee, että samalla saattaa päättyä myös Marjamäen pesti Leijonien peräsimessä.

Vaikka tilanne näyttää varsin synkältä, ei kirvestä kannata vielä heittää kaivoon – varsinkaan ruotsalaisten arvion takia. Mikäli Suomi olisi voittanut Kanadan varsinaisella peliajalla olisi vastaan tullut Venäjä. Veikkaussivujen mielestä USA on tässä vaiheessa Leijonille parempi vastustaja. Hyvänä päivänä ottelu on täysin voitettavissa.

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen ottelun starttaa torstaina Kölnissä klo 17.15. Silloin kannattaa olla ruudun ääressä. Leijona-fanien onneksi Antero Mertaranta selostaa ratkaisevan pelin myös ilmaiskanavalla.

Lue myös:

SUOMALAISPUOLUSTAJALLE TULOKASSOPIMUS WINNIPEG JETSIN KANSSA

VIDEO: LEIJONIEN PELIKIRJA ON DISNEY -ELOKUVASTA

PELAA NYT