VIDEO: Kun tuuletukset lähtevät käsistä jalkapallokentillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 03/06/2016
Jaa tämä...

Urheilu ei ole vain fyysistä suorittamista vaan siinä on aina mukana myös suuret tunteet.

Tästä syystä ihan jokaisen urheilulajin parissa hiihdosta jalkapalloon nähdään aina silloin tällöin ylilyöntejä, ja tekoja urheilijoilta joita on äkkiseltään vaikea käsittää penkkiurheilijan näkökulmasta. Erityisesti jalkapallon parissa on usein nähty erikoisia tempauksia, kun pelaajien tunteet käyvät kierroksilla. Parhaiten tunteet purkautuvat spontaanisti maalituuletusten yhteydessä ja silloin on lupa odottaa mitä tahansa. Oman mausteensa tietenkin tuo ottelut jossa pelaajat kohtaavat entisen seuransa ja sen fanit. Perinteisesti jalkapallossa ei tuuleteta entistä seuraa vastaan tehtyjä maaleja, mutta mikäli onnistuja on saanut rapaa niskaansa entisen seuran faneilta niin mikä onkaan maukkaampi tapa näpäyttää kriitikoita kuin mennä tuulettamaan suoraan näiden naaman eteen?

Veikkaussivut.com haluaakin jakaa tänään parissa viikossa yli miljoonaa katselukertaa keränneen videon, jossa esitellään historian TOP 10 shokeeraavinta ja hulluinta tuuletusta jalkapallokentiltä. Esimerkkinä mainittakoon Liverpoolin Robbie Flower päähänpisto esittää kokaiinin nuuskausta pitkin kentän pintaa tai Ruud Van Nistelrooyn legendaarinen ”kostotuuletus” jossa hän menee nostelemaan maalin jälkeen käsiä hetki sitten hollantilaiselle nauraneen vastustajan puolustajan kasvojen eteen.

 

Tänään pelataan jälleen huippujalkapalloa muun muassa Englannin Valioliigassa. Käy tarkastamassa peliyhtiö Bet365 tarjoamat kertoimet huippumatseihin,

Lue myös:

 

Valioliiga: Crystal Palace – Liverpool 6.3.2016 klo 15.30

VIDEO: Lionel Messille jatkosopimus Barcelonaan vuoteen 2022 saakka?