Columbus Blue Jackets vahvisti Jarkko Ruudun pestin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Columbuksen leipiin

NHL-seura Columbus Blue Jackets vahvisti maanantaina, että Jarkko Ruutu on palkattu seuran Euroopan kehitysvalmentajaksi. Tehtävänimike on uusi koko Blue Jacketsin organisaatiossa.

Ruudun uudesta työpaikasta uutisoitiin Suomessa jo kesällä, mutta nyt asia sai myös virallisen vahvistuksen Columbuksen taholta. Kiekkouransa päättänyt konkari on varmasti hyvä vahvistus Blue Jacketsin tiimiin, sillä Ruutu on ehtinyt nähdä kiekkomaailmaa värikkään uransa varrella.

Pitkä kiekkoura

Ruutu on pelannut urallaan yhteensä 652 ottelua NHL:n runkosarjassa. Hyökkääjä on saalistanut matseissa tehot 58+84=142. Liigassa mies on puolestaan kirjauttanut 318 ottelussa tehot 77+91=168.

Värikäs pelaaja oli tuttu näky myös Suomen maajoukkueesta. Ruutu juhli vuonna 2006 Leijona-paidassa olympiahopeaa ja oli mukana vuoden 2004 World Cup-joukkueessa, joka ylsi finaaliin asti.

Tässä hieman pätkiä Ruudun uran varrelta!

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
NHL-kiekko halutaan Las Vegasiin – Hanke etenee!
5 syytä, miksi Kärpät vie tälläkin kaudella Liigan mestaruuden!