VIDEO: Ruutu.fi mureni SM-liigan puolivälieräotteluiden alla - katsojat raivona

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Katsojat olivat valmiina, maksullinen palvelu ei.

Jääkiekon SM-Liigan puolivälierät käynnistyivät tiistaina Tappara-Ilves ja TPS-HIFK-ottelupareilla. Etenkin Tampereen taistoa odoteltiin innolla, mutta valitettavasti monet katsojat saivat huomata, että pelit näyttävä Ruutu.fi-palvelu ei toiminut yleisöruuhkan alla.

Lienee sanomattakin selvää, että Ruudun somen eri tileillä kertomat anteeksipyynnöt eivät enää riitä, sillä tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Toisien erien aikana Ruutu sai pelit näkymään, mutta viat synnyttivät raivoa somessa, jossa palaute oli tiukkaa.

Viime vuonna 18. maaliskuuta tilanne oli Ruudulla samanlainen, ja tuolloin palvelusta ohjeistettiin yrittämään katselua sivuston kevytversion kevyt.ruutu.fi kautta. Avauserän aikana myöskään kevytversio ei jaksanut avata ottelulähetyksiä asiakkaiden nähtäviksi.

SM-liigan kaksi viimeisintä puolivälierätaistoa saadaan vauhtiin keskiviikkona, kun Kuopiossa KalPa ja Pelicans iskevät yhteen sekä Jyväskylässä JYP saa vieraakseen HPK:n. Toivoa sopii, että Ruutu näyttää pelit asiakkaille alusta loppuun, sillä pahoittelut eivät riitä.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kai Suikkaselle potkut
VIDEO: Marcus Fagerudd siirtymässä SHL-kaukaloihin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa