VIDEO: Ryan Giggsiä havitellaan Swansean päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Swansea havittelee Manchesterin legendaa päävalmentajaksi.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa rämpivä Swansea City on havitellut managerikseen Ryan Giggsiä, joka lukeutuu Manchester Unitedin legendoihin. Seuran alkukausi on ollut tuskallinen, sillä he avasivat kauden voitolla Burnleysta, mutta sen jälkeen alla on useita kamppailuita ilman voittoja. Tilannetta pahensi entisestään se, että tie Liigacupissa päättyi keskiviikkona.

Brittilehti Telegraph kertoo, että Francesco Guidolin on ”mennyttä miestä”, mutta seuran omistajisto ei tahdo tehdä vaihdosta näin varhaisessa vaiheessa kautta. Guidolin toimii vielä tällä hetkellä Joutsenten päävalmentajana, mutta tätä menoa tuskin kauaa.

Swansean puheenjohtajana toimiva Huw Jenkins olisi erittäin kiinnostunut palkkaamaan Giggsin seuran uudeksi päävalmentajaksi, ja se on ollutkin Jenkinsin pitkäaikainen tavoite. Swansean amerikkalaiset enemmistöosakkaat Steve Kaplan ja Jason Levien eivät ole kuitenkaan lämmenneet ajatukselle, vaan Guidolin nauttii vielä luottamusta. Montaa peliä hänellä ei silti ole aikaa kääntää laivaa.

Pelaajauransa jälkeen Giggs teki valmennustöitä Manchester Unitedissa. Walesilainen jätti seuran viime kesänä. Hän edusti koko ammattilaisuransa pelkästään Old Traffordin isäntiä. Giggs on kautta aikain menestynein pelaaja Manchester Unitedin historiassa.

 

Valioliigassa ottelut jatkuvat jälleen viikonloppuna. Swansea pelaa lyhyen ajan sisään toistamiseen Manchester Cityä vastaan. Kierroksen huippukamppailussa Arsenal ja Chelsea iskevät yhteen. Kierros päättyy maanantain yhteen putoajasuosikkien väliseen otteluun.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: MTV Urheilu, Telegraph

Lue myös:
VIDEO: Hans Backe kumoaa eroamispuheet – ”Täysin järjetöntä”
VIDEO: Lionel Messi loukkaantuneena useita viikkoja

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa